ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΒΟΣΤΟΝΗ:Τσετσένοι οι δύο βομβιστές και φανατικοί ισλαμιστές - Ανθρωποκυνηγητό για τον δεύτερο









Από τις πληροφορίες που υπάρχουν και οι δύο τους μετανάστευσαν στις ΗΠΑ πριν από 1 χρόνο περίπου και πιθανότατα πρόκειται για μουσουλμάνους.



Μάλιστα πρόκειται για αδέρφια και ο ένας εκ των δύο ονομάζεται Djohar Tsarnaev

Ο ίδιος αναφέρει πως η άποψή του για τον κόσμο είναι το Ισλάμ ενώ τα προσωπικά του ενδιαφέροντα είναι η καριέρα και το χρήμα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Tsarnaev έχει καταγωγή από τη νότια Ρωσία και πριν έρθει στις ΗΠΑ βρισκόταν για ένα χρόνο περίπου στην Τουρκία.

Πρόκειται για το ένα από τα δύο αδέλφια 19 και 20 ετών που θεωρούνται από το FBI ως υπεύθυνα για την βομβιστική επίθεση. Ο μεγαλύτερος από τα αδέρφια σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυροβολισμών στο Γουότερτάουν

Δειτε εδω http://vk.com/id160300242 
ΤΟ προφίλ ενός ΑΠΌ πολυακουσμένα ΔΥΟ βομβιστές ΠΟΥ εξακολουθεί ΝΑ διαφεύγει Της σύλληψης ΤΟ ρωσικό facebook.

Τώρα η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή θυμίζει κάτι από θρίλερ αλλά και ταινία δράσης μαζί. Ο νεαρός, σύμφωνα με την αστυνομία, κυκλοφορεί στους δρόμους, πάνοπλος και επικίνδυνος. 

Οι εκκλήσεις των αρχών προς τους κατοίκους στην Watertown είναι δραματικές.

"Πιστεύουμε ότι είναι τρομοκράτης, πιστεύουμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που ήρθε εδώ για να σκοτώσει", σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης "να παραμείνουν μακριά από τα παράθυρα" των σπιτιών τους και "να μην ανοίγουν την πόρτα τους ".

Μάλιστα η αστυνομία στέλνει συνεχώς λεωφορεία προκειμένου να εκκενωθεί από κατοίκους η περιοχή καθώς φοβούνται μήπως η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός ότι αποφασίστηκε σήμερα (επτά ώρες πίσω από την Ελλάδα) να μην κυκλοφορήσουν μέσα μαζικής μεταφοράς σε ολόκληρη τη Βοστώνη και να μείνουν κλειστά τα σχολεία. 

Επίσης για λόγους ασφαλείας, κλειστό θα μείνει το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ