ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΥΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...

Κύρια σημεία ομιλίας του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής:






















Δεχόμαστε έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης από το σύνολο των ΜΜΕ.
 
Αντέχουμε και θα αντέξουμε .

Είμαστε μόνοι εναντίον όλων, έχουμε όμως στο πλευρό μας τον Ελληνικό Λαό που έχει καταλάβει το βρώμικο επικοινωνιακό παιχνίδι εις βάρος μας. Πρόσφατα διαμαρτυρηθήκαμε κατά του καναλιού του μνημονίου και όλα τα πολιτικά κόμματα, ακόμα και το ΚΚΕ, κατήγγειλε την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από το MEGA.
 
Ο λαός όμως δεν ακούει πια τους κλέφτες, γιατί έχει ξυπνήσει. Όσο κι αν λασπολογούν, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και θα ανεβαίνει!

Μετά την Ελλάδα τα πυρά των παγκόσμιων τοκογλύφων χτύπησαν και την Κύπρο, η οποία δέχθηκε μια πρωτοφανή οικονομική επίθεση. Οι κυβερνώντες αποδείχθηκαν ανάξιοι των περιστάσεων, εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου της Εθνικής Οικονομίας.
 
Είναι τυχαίο που αυτή η οικονομική επίθεση στην Κύπρο συνέβη πριν βγουν το φυσικό αέριο και οι υδρογονάνθρακες;
 
Τυχαίο ήταν επίσης που πριν την οικονομική λαιμητόμο ο Νετανιάχου ζήτησε συγγνώμη από τον Ερντογάν;
 
Όλα γίνονται για το φυσικό αέριο και υδρογονάνθρακες. Ο Ελληνισμός αναζητεί συμμάχους, αλλά ουδείς προσφέρεται.

Οι Έλληνες μόνοι τους μπορεί να σώσουν την Πατρίδα.
 
Οι Έλληνες να στηριχτούν και να στηρίξουν τους Έλληνες! Στο δίλημμα ευρώ η Ελλάδα επιλέγουμε Ελλάδα! Επιμένουμε στην καταγγελία του εξωτερικού χρέους ως επαχθές. Με ευρώ ή δραχμή η Ελλάς θα ζήσει.

Σε εμάς έπεσε βαρύ το χρέος και το καθήκον, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να σηκώσουμε ψηλά την σημαία μιας εθνικής σταυροφορίας.
 
Δηλώνω μετά πάσης τιμής ότι θα φανούμε αντάξιοι της αποστολής μας!"

Ολη η Ομιλία Ν.Γ.Μιχαλολιάκου
στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ