ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο Βενιζέλος έχει στόχευση να σώσει το κόμμα του από τον «ολετήρα» Τσίπρα και όχι την ενίσχυση του Ευρωπαικού Μετώπου. Απλά προσπαθεί να μας θυμίσει ότι υπάρχει και το … ΠΑΣΟΚ

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ζήσει 
και εκτός κυβέρνησης» 


Προσοχή Ευάγγελε. 

Αυτό θα διώξει και τούς τελευταίους “πελάτες”. 
Δεν παίζουμε με αυτά. Αφού η μοναδική ιδεολογία που συνέδεε τους “συντρόφους”του “κινήματος” ήταν η κατοχή και νομή της εξουσίας.

Ο άνθρωπος δεν βλέπεται και δεν ακούγεται με τίποτα, όσο και να πείς , ας τον ακούσω 5 λεπτά.

Πριν μια βδομάδα το διακήρυττε ο ίδιος ως πλεονέκτημα: εμείς μπορούμε να συνεργασθούμε και πρός τα δεξιά και πρός τα αριστερά. 

Κατάντημα. Να παρουσιάζεται ο πολιτικός γυρολογισμός ως πλεονέκτημα.

Ο καταστροφέας της κοινωνίας.

Απολύτως φυσικο η χώρα να χρεωκοπήσει. 
Με τετοιους που την κυβέρνησαν τι να κανει ?

Και την Ελβετία να έπερνε σε δυο-τρια χρονια Πακιστάν θα την έκανε. 

Επίσης είναι τόσο δημοκράτης που θεωρεί μεγάλο λάθος του Σαμαρά το ότι κάναμε εκλογές. 

Κατά τον Βενιζέλο του 13%, θα έπρεπε να συνεχίζει να κυβερνά μια κυβέρνηση πασόκ, να μην εκφραστεί ο λαός, γιατί χάλασαν τα σχέδια ορισμένων.

Να κρύβαμε δηλαδή πίσω από τον μπερντέ την δυσαρέσκεια του κόσμου, λες κι΄αυτός ο κόσμος δεν θ΄αντιδρούσε και μάλιστα βίαια.

Ίσα ίσα με τις εκλογές, την πεμπτουσία της δημοκρατίας, εκφράζεται η λαϊκή βούληση, λαμβάνονται τα μηνύματα, γίνεται και η απαραίτητη ζύμωση ανάμεσα στον πολιτικό κόσμο, που υποχρεώνεται ν΄ακούσει τον λαό και ν΄αναπροσαρμόσει την πολιτική του.

Αν κρύψεις ένα πρόβλημα ή μια αρώστεια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ