ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Τουρκία: Γεφυροφόρο M48… και οι μπουρμπουλήθρες- VIDEO

  
 
Παραλίγο δυστύχημα για τον Τουρκικό Στρατό σε άσκηση διάβασης του ποταμού Έβρου από γεφυροφόρο Μ48 της 65ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας.
 
Όπως αποκαλύπτει το «strategy reports», υλικό που διέρρευσε στο Youtube δείχνει την… επαγγελματική προσπάθεια διέλευσης του Έβρου από τους Τούρκους, όταν περί το μέσον της διαδρομής στον ποταμό, το γεφυροφόρο άρμα άρχισε να… βγάζει μπουρμπουλήθρες .

Τα μέλη του πληρώματος διασώθηκαν από ταχύπλοα που έσπευσαν να βοηθήσουν την κατάσταση… Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια του διοικητή, ταξίαρχο Μουσταφά Ουζούν, ο οποίος πολύ θα το σκεφτεί να ρίξει στο ποτάμι τους παλικαράδες του να περάσουν απέναντι.
 
Κρίμα είναι αν ενοχλεί τις ελληνικές μονάδες που τέτοιες ασκήσεις, παρά τις δυσκολίες, τις κάνουν με σχεδόν απόλυτη επιτυχία, για να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στους δικούς του.
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ