ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΧΥΛΟΠΙΤΑ... ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...


 
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ... 
ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ...!!!
 
  
Αρνητικός στην πρόταση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, προς τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθούν οι βουλευτές των δυο κομμάτων, ώστε να προκηρυχθούν επαναληπτικές εκλογές και νη μην ψηφιστούν τα μέτρα, εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου θεωρεί και τυπικά "έωλη" την πρόταση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού, όπως υποστηρίζει, οι εκλογές θα γίνουν για τις έδρες των παραιτηθέντων, ενώ η κυβερνητική πλειοψηφία θα εξακολουθεί να λειτουργεί.

"Ίσως ο Σαμαράς να τρίβει τα χέρια του με τη συγκεκριμένη πρόταση" αναφέρουν αρμόδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού θα αποδίδει στον τυχοδιωκτισμό των δυο κομμάτων τη μη εκταμίευση της δόσης και το νέο κακό κλίμα στο εξωτερικό.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στη θέση του, αυτή η κυβέρνηση να καταρρεύσει από τους αγώνες των πολιτών", αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως το κόμμα του "είναι από πολύ επιφυλακτικό έως απολύτως αρνητικό στην πρόταση του Πάνου Καμμένου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ