ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΥΠΕΞ Ρωσίας: “Το αεροσκάφος μετέφερε ένα νόμιμο φορτίο”

ΥΠΕΞ Ρωσίας: 
“Το αεροσκάφος μετέφερε 
ένα νόμιμο φορτίο” 




Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ υποστήριξε σήμερα, ότι το πολιτικό αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Μόσχα στη Δαμασκό και υποχρεώθηκε από τις τουρκικές αρχές να προσγειωθεί στην Άγκυρα μετέφερε "απολύτως νόμιμο" εξοπλισμό για ραντάρ.

"Το αεροσκάφος μετέφερε ένα νόμιμο φορτίο που είχε παραδώσει ένας νόμιμος Ρώσος προμηθευτής, με νόμιμο τρόπο, σε ένα νόμιμο πελάτη", είπε ο Λαβρόφ σε δηλώσεις του στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι NTV, διευκρινίζοντας ότι επρόκειτο για "ηλεκτρικό τεχνολογικό εξοπλισμό για σταθμούς ραντάρ".

"Δεν έχουμε μυστικά. Πρόκειται για εξοπλισμό διπλής χρήσης (σ.σ. πολιτικής και στρατιωτικής) αλλά δεν έχει απαγορευτεί από καμία διεθνή συνθήκη", είπε ο Λαβρόφ. 

"Δεν υπήρχε και δεν θα μπορούσε να υπάρχει κανένα όπλο μέσα σε αυτό το αεροπλάνο", πρόσθεσε.

Η ρωσική εφημερίδα Κομερσάντ έγραψε σε σημερινό ρεπορτάζ της ότι το αεροπλάνο μετέφερε ρωσικά ραντάρ για τις συριακές αντιαεροπορικές συστοιχίες. 

Σημείωνε όμως ότι ο εξοπλισμός αυτός δεν παρουσιάζει κανέναν κίνδυνο για τα μέλη του πληρώματος του Airbus A320, ούτε και για το ίδιο το αεροσκάφος.

Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βεβαίωσε ότι στο αεροπλάνο βρέθηκαν "πυρομαχικά" και στρατιωτικό υλικό που προοριζόταν για το υπουργείο Άμυνας της Συρίας.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας έχει ζητήσει εξηγήσεις από την Τουρκία για την αναχαίτιση του συριακού αεροσκάφους, κατηγορώντας τις τουρκικές αρχές ότι "έθεσαν σε κίνδυνο" τους Ρώσους επιβάτες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ