ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΥΨΩΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ !!!

 Η 28η Οκτωβρίου έρχεται.
Ας θυμηθούμε όλοι να αποτίσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες της χώρας που αγωνίστηκαν για μια ακόμη φορά για την ελευθερία της Πατρίδος μας.

Όλοι οι Έλληνες το 1940 πρόταξαν τα στήθη τους στον εχθρό και φώναξαν ΟΧΙ, υπερασπιζόμενοι με το αίμα τους την εθνική κυριαχία της χώρας μας.

Από το 1940 έως και το 1944 γράφτηκε μια ξεχωριστή εποποιία γιια τον ελληνισμό.

Δεν λιποψύχησαν και κράτησαν υψηλά το ηθικό παρά τις μετέπειτα φρικαλεότητες και βαρβαρότητες των Γερμανών -Ούνων προς τους Έλληνες.

Απέναντι λοιπόν σε αυτούς τους ήρωες που έδωσαν το αίμα τους και τη ζωή τους για να ζούμε ελεύθεροι, αποτίωντας φόρο τιμής, ας υψώσουμε την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του σπιτιού μας.

Ας διδαχθούμε από το παράδειγμα που έδωσαν οι πατριώτες του 1940-1944 και ας αντλήσουμε λίγο από το σθένος τους, διότι το χρειαζόμαστε.

 


Εντυπωσιακοί ελιγμοί

εν όψει 28ης. Βίντεο

Στις 28 Οκτωβρίου κοιτάξτε ψηλά! Πιλότοι των F-16 θα πραγματοποιήσουν εντυπωσιακούς ελιγμούς κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη....


Πάρτε μια «πρόγευση» από τις δοκιμαστικές πτήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ