ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Φιάσκο ΣΥΡΙΖΑ: Οι "ακροδεξιοί βομβιστές" του Α.Τσίπρα ήταν... ακροαριστεροί τρομοκράτες!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ 
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ... 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ 
ΠΕΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!













Οι αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον βομβιστή της Σπάρτης, δεν άρεσαν στους Λάκωνες!

Οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ για τον βομβιστή της Σπάρτης δεν φαίνεται να άρεσαν καθόλου στην πρωτεύουσα της Λακωνίας και γενικότερα στον νομό, που έτσι και αλλιώς δεν έχει μεγάλες συμπάθειες ο Τσίπρας. 

Η Λακωνία δεν έχει καλές σχέσεις με την τρομοκρατία, αφού η άκρα αριστερά είναι ανύπαρκτη στο νομό και η αναφορά αυτή του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρήθηκε δυσφήμιση στα αυτιά των  Λακεδαιμονίων.
Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ εξάρθωσε την γιάφκα στο Γύθειο φτάνοντας στα ίχνη ενός 34χρονου ο οποίος διαμένει στην Κυψέλη και εργάζεται σε αποθήκη στην Λυκόβρυση.

Αυτά γενικά δεν είναι συνηθισμένα στην Λακωνία και όπως λένε οι ντόπιοι , ούτε τρομοκρατικές οργανώσεις σηκώνει η περιοχή, ούτε αναφορές σαν αυτές του Τσίπρα.

Λεπτομέρειες εδώ:

Ομολογία Τσίπρα: Είμαστε το ανάχωμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ…!!




Έχουμε αναλύσει διεξοδικά και πολύ κουραστικά (διότι το στρώμα των «χρήσιμων ηλιθίων» που μεθάει με αυταπάτες είναι μεγάλο) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ιδεολογικό επίπεδο, αποτελεί την «αριστερή συνείδηση» του κεφαλαίου και τον «αριστερό ρήτορα» της πλανητικής Νέας Τάξης…

Σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ επίπεδο: Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται, μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο, να διασώσει το καταρρέον κυβερνητικό οικοδόμημα, να νοθεύσει και να διαφθείρει τη αγωνιστική λαϊκή συνείδηση, να ανακόψει και να χειραγωγήσει εκλογικά τον εκρηκτικό λαϊκό θυμό.

Δηλαδή να αποτελέσει το ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ και το ΑΝΑΧΩΜΑ της λαϊκής οργής, την ασφαλιστική δικλίδα του καθεστώτος. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάρα πολλές φορές, ανοικτά και κυνικά, απευθύνεται στους ληστές και δήμιούς μας, κραυγάζοντας: 

«Μόνο με την ΑΠΑΤΗ μιας “αριστερής” κυβερνητικής διαχείρισης μπορεί να σωθείτε και να διαιωνίσετε τα κέρδη σας, μόνο ΕΜΕΙΣ μπορούμε να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ πιο αποτελεσματικά το λαό και να σας διασώσουμε»!!! 

Ο Τσίπρας, στη συνέντευξή του, στη ΝΕΤ, το διαλάλησε ανοικτά και χωρίς, πλέον, καμία συστολή: 

«Θα σας έλεγα δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε και ένα ανάχωμα στην ανεξέλεγκτη κοινωνική σύγκρουση, η οποία ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, γιατί αποτέλεσε μία ύστατη ελπίδα ανάκτησης της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος»!!! 

Εδώ ομολογεί συνειδητά ο Τσίπρας ότι το κόμμα του λειτουργεί σαν αμορτισέρ για την απορρόφηση των ανεξέλεγκτων και απειλητικών (για το σύστημα) κραδασμών της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, για την εκλογική χειραγώγησή της και νόθευσή της, καθώς και για να ανακτήσει το καθεστώς τη χαμένη του αξιοπιστία, δηλαδή να ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΘΕΙ!!!! 

Απαντώντας,σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΔΕΘ, είπε τα εξής: 

«Βεβαίως είναι προφανές ότι και το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ από μια πλευρά και η επιτυχία του είναι ίσως και το τελευταίο ανάχωμα της δημοκρατίας σ’ αυτό τον τόπο. Διότι εάν και εμείς δεν τα καταφέρουμε, τότε έρχεται δυστυχώς ένα κύμα εκφασισμού που δεν πρέπει η Ευρώπη να το ξαναζήσει, όπως το έζησε την δεκαετία του ’30 με τα γνωστά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα». 

Μάλιστα , το ορφανό του Τσαουσέσκου, του Χότζα, του Πολ-Ποτ και λοιπών ερυθρών δικτατόρων, έκανε κάλεσμα στις… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (του Μνημονίου του γενικού ξεπουλήματος των πάντων και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού), τις οποίες δήθεν αντιπολιτεύεται –ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο… συνδικάτο- να υψώσουν «τείχος» απέναντι στην Δεξιά 

«Και εμείς καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να αντιληφθούν την μεγάλη ευθύνη που έχουμε όλοι μας απέναντι στα φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας μας και να δημιουργήσουμε ένα τείχος απέναντί τους». 

Εννοεί προφανώς ένα σύγχρονο «Τείχος του Αίσχους», σαν κι αυτό που ύψωσαν τα ινδάλματά του στο Βερολίνο. 
Μόνο που μέσα στη φόρα που έχει πάρει ο Τσίπρας για να υπερασπιστεί το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς -το οποίο δήθεν αντιπολιτεύεται- ξέχασε όμως την κατάληξη που είχε το αγαπημένο του «Τείχος». 

Γκρεμίστηκε εν μία νυκτί από τον λαό, έτσι όπως θα γκρεμιστεί και το ελεεινό και τρισάθλιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο που πιστά υπηρετεί!

Μετά από μια τόσο ανοικτά προκλητική και κυνική ΟΜΟΛΟΓΙΑ, τα  λόγια είναι περιττά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ