ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Χωρίς αυτοδυναμία δεν μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος


Χωρίς αυτοδυναμία δεν μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος
Η Νέα Δημοκρατία δεν επιδιώκει κανενός τύπου συγκυβέρνηση. Θέλει να κυβερνήσει τη χώρα με λυμένα τα χέρια. Όχι κάνοντας συμβιβασμούς σε κάθε βήμα. Μπορεί να το κάνει αυτό σε συνεργασία με άλλα κόμματα; Σίγουρα δεν μπορεί!


Θέλει, για παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ να τα βάλει με τη διαπλοκή που το ίδιο
εξέθρεψε; Ή θέλει να τα βάλει με τις συντεχνίες; ΄Οχι με τα συνδικάτα. Με τις συντεχνίες που το ίδιο δημιούργησε, το ίδιο τις έκανε πανίσχυρες και το ίδιο δεν τόλμησε να τις αγγίξει την τελευταία διετία;
Σίγουρα δεν θέλει! Όλα αυτά τα προστάτευε πάντα και ακόμα τις προστατεύει…


Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να συγκυβερνήσει!
Δεν είναι από ματαιοδοξία. Είναι απλά από αίσθηση καθήκοντος. Θέλει να αλλάξει τα πάντα. Και δεν θα μπορεί να τα αλλάξει όταν αναγκάζεται να κυβερνήσει με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη. Δεν θα μπορέσει να τα αλλάξει όταν πρέπει να κυβερνά πατώντας πάνω σε εύθραυστες ισορροπίες ενός ετοιμόρροπου κυβερνητικού συνασπισμού.


Κάποιοι ρωτάνε;
Και τι θα γίνει αν δεν πάρει αυτοδυναμία; Τις παραμονές, όμως, ενός πολιτικού αγώνα το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι τι θα συμβεί αν δεν επιτύχουμε όλους τους στόχους μας. Το κρίσιμο ερώτημα είναι γιατί πρέπει να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας.


Χωρίς αυτοδυναμία δεν μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος. Και κυρίως δεν μπορούν να αλλάξουν όλα όσα πρέπει να αλλάξουν στη χώρα.
Συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ, πως θα τα βάλει με τα «αποστήματα» που λεηλατούν το δημόσιο πλούτο και υπονομεύουν το εθνικό συμφέρον σε κάθε τομέα και κάθε λεπτό;


Το ΠΑΣΟΚ έχει κάθε λόγο να θέλει να σώσει τον εαυτό του μέσα από μια αναγκαστική συγκυβέρνηση μαζί με τη Νέα Δημοκρατία. Αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να σώσει το ΠΑΣΟΚ. Δεν την ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ. Θέλει να σωθεί η χώρα! Να σηκωθεί στα πόδια της. Και για να το επιτύχει, θέλει τα χέρια λυμένα.


Η αυτοδυναμία είναι απαραίτητη για να μπορέσει να κυβερνηθεί η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ