ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Εφ' όλης της ύλης η ομιλία Σαμαρά


Εφ' όλης της ύλης η ομιλία Σαμαρά











Στη λαθρομετανάστευση, το χαράτσι στα ακίνητα και τα οικονομικά μέτρα, αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του στο Διαγραμματειακό της Νέας Δημοκρατίας.

Θα πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στη λαθρομετανάστευση και τόνισε πως θα επιδιώξει να βρει λύσεις μαζί με τους κατοίκους των πόλεων, όπου θα δημιουργηθούν κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών.

"Το πρόβλημα διογκώνεται συνεχώς γύρω μας -τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ- και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Είναι στρουθοκαμηλισμός αυτό το πράγμα. Εμείς θα πρέπει -και θα είμαι καθαρός- να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας. Έχουν, σήμερα, καταληφθεί πολλές πόλεις στην Ελλάδα, από παράνομους λαθρομετανάστες. 

Θα καταργήσουμε το νόμο του Ραγκούση για την ιθαγένεια. 
Ένα νόμο που μετέτρεψε την Ελλάδα σε μαγνήτη για τους λαθρομετανάστες, για ανθρώπους ταλαιπωρημένους από τον Τρίτο Κόσμο. Θα αρχίσουμε να μεταφέρουμε τους λαθρομετανάστες σε κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας, μακριά από τις πόλεις και τις γειτονιές, που σήμερα στοιβάζονται".

Όσον αφορά τη μείωση των συντάξεων, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει στο μνημόνιο ρητή δέσμευση για το θέμα αυτό.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι η κυβέρνησή του θα καταργήσει το χαράτσι στα ακίνητα, το οποία θα αντικατασταθεί με άλλο ισοδύναμο μέτρ, σημειώνοντας: 

"Έχουμε πει ότι στόχος μας είναι να το καταργήσουμε. Αντικαθιστώντας το με έναν ενιαίο, συνολικό φόρο, επί της ακίνητης περιουσίας. 

Πιο δίκαιο, πιο ήπιο, πιο αποτελεσματικό. Και επειδή η πλήρης εφαρμογή μιας τέτοιας πρότασης, προϋποθέτει την ύπαρξη περουσιολογίου, μέχρι να φτιαχτεί το περιουσιολόγιο, μελετάμε άλλους τρόπους να αντικαταστήσουμε το χαράτσι, με φόρους τύπου ΕΤΑΚ".

Για τα μέτρα του Ιουνίου, o κ. Σαμαράς είπε: "Ρωτούν 'εσείς από που θα κόψετε;' Δύο λέξεις: Από περικοπές σπατάλης -όχι οριζόντιες περικοπές-, και από ισοδύναμα μέτρα που θα βρούμε. Το πόσο μεγάλη είναι η σπατάλη το βλέπετε κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων. 

Και δεν είναι τυχαίο πως έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται απίστευτα κυκλώματα τα οποία έκλεβαν δισεκατομμύρια μέχρι σήμερα. Κι όπου υπάρχουν αόρατες προστατευτικές ασπίδες να ξέρουν ότι εμείς θα 'τους τελειώσουμε'. Το εννοώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ