ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ : Οι άσσοι της προπαγάνδας


Εσωκομματικές εκλογές σωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ
 Οι άσσοι της προπαγάνδας






Εκεί στο ΠΑΣΟΚ οι άνθρωποι είναι ανώτεροι στην προπαγάνδα. Δεν πιάνονται. Γιατί το λέμε αυτό; Παρακολουθούμε στα ΜΜΕ από πολύ πρωϊ σήμερα αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται στις κάλπες που έχουν στηθεί για την εκλογή του μοναδικού υποψήφιου στο ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν κολλάει με την όλη πολιτική ατμόσφαιρα.

Δεν είναι λογικό, έπειτα από αυτό που προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα, να υπάρχουν πολίτες που το είδαν στον ύπνο τους να πάνε πρωϊ πρωϊ να δώσουν 2 ευρώ και να ψηφίσουν τον μοναδικό υποψήφιο αυτού του καταστρεπτικού κόμματος!!!Τόσο πρωί… δεν προσέρχεται ο κόσμος ούτε στις βουλευτικές εκλογές…

Ταυτόχρονα τα καθεστωτικά ΜΜΕ ήταν εκεί για να καταγράψουν τις σκηνές προσέλευσης.

Οι εικόνες αυτές βάζουν σε υποψία ότι το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τους οργανωμένους και πιστούς ακόμα οπαδούς του πρωϊ πρωϊ στις κάλπες ώστε να δώσει την εικόνα του λαϊκού ενδιαφέροντος, προκειμένου αυτή η εικόνα να αποτελέσει κράχτη για τα αποστασιοποιημένα μέλη του ΠΑΣΟΚ ώστε να προσέλθουν αργότερα.

Εννοείται ότι το βράδυ θα ανακοινώσουν πάνω από 200.000 προσέλευση, για να μην πούμε και πιο πάνω.

Ήδη πολλά ΜΜΕ διαδίδουν ότι υπάρχει έλλειψη ψηφοδελτίων σε πολλά εκλογικά τμήματα. Υποτίθεται δηλαδή ότι εξαντλήθηκαν λόγω της μεγάλης προσέλευσης.
Είπαμε, οι άνθρωποι είναι άσσοι στην προπαγάνδα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ