ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Πως το είπες αυτό το άσπρο που κρατάς γιατρέ μου; Ζουρλομανδύα ή γιαούρτι;

Λουδοβίκος... Βενιζέλος: Εγώ σας έσωσα!!!...
πως το είπες αυτό το άσπρο που κρατάς γιατρέ μου; 
Ζουρλομανδύα ή γιαούρτι;




















Λουδοβίκος... Βενιζέλος: Εγώ σας έσωσα!!!...πως το είπες αυτό το άσπρο που κρατάς γιατρέ μου; Ζουρλομανδύα ή γιαούρτι;

Όλα τα είχαμε οι… Λουδοβίκοι της πολιτικής μας μάραναν. Διότι αν αληθεύουν όσα φέρεται να έχει πει ο Β. Βενιζέλος στο περιοδικό «Informer» τότε έχουμε να κάνουμε με απίστευτα αλαζόνες που είναι όμως και άσχετοι.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ο κ. αντιπρόεδρος έκανε δήλωση λέγοντας: «Πάλι καλά που είμαι εδώ» προφανώς υπονοώντας ότι αν αυτός δεν ήταν εδώ μπορεί και να είχε διαλυθεί η χώρα. Ή ότι αν δεν ήταν την παρούσα φάση αυτός υπουργός θα ζητιανεύαμε για λεφτά αφού θα είχαμε χρεοκοπήσει.

Μια άλλη δήλωσή του είναι ότι «Αν δεν ήμουν εγώ μια κοινωνική έκρηξη θα είχε συμβεί». Εκτός ότι αφήνει αιχμές για τους προκατόχους του, εκτός ότι θεωρεί εαυτόν σωτήρα της πατρίδας, τι πιστεύει δηλαδή; Ότι ο κόσμος συγκρατείται γιατί βλέπει το Βενιζέλο στο υπουργείο Οικονομικών; Με τόσα ψέματα που έχει πει μάλλον αν τον δουν μπροστά τους θα ξεσηκωθούν. 

Εδώ οι πολίτες ακούνε ότι θα δώσει συνέντευξη και κλείνουν τις τηλεοράσεις διότι πιστεύουν ότι θα ανακοινώσει νέα μέτρα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Βενιζέλος έχει πει αρκετές φορές σε στενούς συνεργάτες του ότι δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι η χώρα του θα μπορούσε να ζήσει έναν κοινωνικό εμφύλιο, ενώ μια κοινωνική έκρηξη αποτελεί τον χειρότερο εφιάλτη του. Μερίδιο ευθύνης όμως για μια ενδεχόμενη κοινωνική έκρηξη επιρρίπτει στα ΜΜΕ επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά το λάθος που κάνουν οι δημοσιογράφοι όταν παρακινούν τους πολίτες να μην πληρώνουν τους έκτακτους φόρους.

Φταίνε τα ΜΜΕ δηλαδή που ο κόσμος θα βγει και θα τους πάρει με τις πέτρες. Δε φταίνε τα άδικα μέτρα, ούτε ο ίδιος που δεν μπορεί να προβλέψει σωστά ούτε ένα οικονομικό μέγεθος.

Ο Β. Βενιζέλος είναι γνωστό ότι είναι αμετροεπής, ότι χύνει την καρδάρα με το γάλα γιατί δεν μπορεί να… βάλει γλώσσα μέσα, που λέει κι ο λαός. Το επιβεβαίωσε όταν πήγε στο Ζάππειο να πανηγυρίσει την εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 

Το επιβεβαιώνει με τις συνεχείς δηλώσεις του για την οικονομία ή με τη συμπεριφορά του απέναντι σε δημοσιογράφους που «τολμούν» να του κάνουν δύσκολες ερωτήσεις.
Το ξαναεπιβεβαιώνει με τα όσα λέει στο περιοδικό.

Όμως, ο κόσμος έχει βαρεθεί το ύφος χιλίων καρδιναλίων και την αλαζονική συμπεριφορά. Κι ο Βενιζέλος, μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση θα πληρώσει σύντομα τη συμπεριφορά του απέναντι στον ελληνικό λαό.




Ψήφισε τον εαυτό του ο Βενιζέλος, 

δεν ανησυχεί για το αποτέλεσμα.!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ