ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: «ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ»


ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: «ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ»



Σφοδρή επίθεση στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, την οποία και χαρακτηρίζει «προκλητική και αμετανόητη», εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πάνου Μπεγλίτη για τις διαπραγματεύσεις αλλά και το δημοψήφισμα. Σε δήλωσή του ο Γιάννης Μιχελάκης κάνει λόγο για θράσος που δεν έχει όρια και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αμετανόητη και προκλητική η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί, ακόμη και τώρα, να δικαιολογήσει την καιροσκοπική εξαγγελία δημοψηφίσματος.

Αποδεικνύει πως το θράσος τους δεν έχει όρια. Προσποιούνται ότι ξέχασαν πως με τις τυχοδιωκτικές εκείνες μεθοδεύσεις τους έφεραν τη χώρα ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ. Έφτασαν, όμως, ακόμη και στο εξωφρενικό σημείο να ισχυρίζονται ότι είναι λάθος η επιμονή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στη διαπραγμάτευση για τις επικουρικές συντάξεις. Επιβεβαιώνουν ουσιαστικά όσα ήδη ομολογούν κορυφαίοι υπουργοί τους ότι ουδέποτε διαπραγματεύτηκαν και ουδέποτε αντιπρότειναν εναλλακτικές λύσεις. Δείχνουν, ταυτόχρονα, να ενοχλούνται, γιατί με την επιμονή Σαμαρά γίνεται, για πρώτη φορά, ουσιαστική διαπραγμάτευση και προσπαθούν με ασύστολα ψεύδη να διαστρεβλώσουν την αλήθεια. Τη μια ισχυρίζονται ότι το θέμα του 13ου και 14ου μισθού είχε κλείσει από μέρες και την άλλη δηλώνουν πως εναρμονίζονται με τις προσπάθειες της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πραγματικά αδιόρθωτοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ