ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Εκ του σύνεγγυς...Τελικά... συγγενής.

Τελικά... συγγενής




Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του βουλευτή που φυγάδευσε σε τράπεζα του εξωτερικού 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρόσωπο αυτό δεν είναι τελικά ο ίδιος βουλευτής αλλά πρόκειται για τον επιχειρηματία Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία ενημερώθηκε σχετικά με την εξέλιξη στην υπόθεση από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πόθεν Έσχες κ. Βαγγέλη Αργύρη, σε δηλώσεις της χαρακτήρισε την υπόθεση φαρσοκωμωδία και τόνισε ότι τα χρήματα ήταν από μετοχές που πουλήθηκαν στο εξωτερικό και προορίζονταν για την αγορά πλοίου.

Η κ. Μπακογιάννη είπε για το επίμαχο έμβασμα του συζύγου της στο Λονδίνο στις 3 Μαρτίου: "Προερχόταν από μετοχές οι οποίες υπήρχαν στην Αμερική, ρευστοποιήθηκαν, πέρασαν μέσω της τραπέζης στην Ελλάδα και έφυγαν για αγορά πλοίου πάλι στο Λονδίνο, πράγμα το οποίο έχει σκοπό να κάνει ο σύζυγός μου".

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έκανε λόγο για "απίστευτη φαρσοκωμωδία" την οποία πίστεψε -όπως είπε- και η ίδια με αποτέλεσμα επί 5 ημέρες να ζητά να δοθεί το όνομα στη δημοσιοτητα του ανθρώπου που έβγαλε λεφτά στην Ελβετία για να μπορέσει να γλιτώσει το κόστος στη χώρα.

"Όλη αυτή η απίστευτη φαρσοκωμωδία μεταβλήθηκε σε μια επιχειρηματική δρταστηριότητα του άνδρα μου, η οποία είναι καταγεγραμμένη στο πόθεν έσχες από την ημέρα που τον παντρεύτηκα μέχρι και σήμερα" τόνισε.

Κλείνοντας τη δήλωσή της, κατήγγειλε ότι "σήμερα σπιλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος γιατί κάποιοι έχουν σκοπό να κρύψουν αυτούς οι οποίοι έβγαλαν τα λεφτά τους στην Ελβετία για να τα γλιτώσουν από την Ελλάδα".

Εν τω μεταξύ, έφθασαν στην επιτροπή πόθεν έσχες και εξετάζονται τα στοιχεία στα οποία είχε αναφερθεί την Παρασκευή στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος για νυν ή πρώην βουλευτές που έχουν "φυγαδεύσει" πάνω από 100.000 ευρώ στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ