ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Τελικά πως στήνεται το παιχνίδι ;...Κι εκείνοι, στο βωμό του να μην χάσουν την ΕΞΟΥΣΙΑ, το ΔΕΧΤΗΚΑΝ.ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Σύζυγος στελέχους του ΠΑΣΟΚ, διορίστηκε σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ!!!

Τελικά πως στήνεται το παιχνίδι ;... 

Η νέα σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ, που επέλεξε ο στενός συνεργάτης του προέδρου Γ. Μουρούτης,είναι η κ. Δέσποινα Μπακάλη και είναι παντρεμένη με διακεκριμένο στέλεχος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ... 

Πρόκειται για τον Άγη Τάτση, πρώην γραμματέα διεθνών θεμάτων της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, επί προεδρίας Τόνιας Αντωνίου...!!!

Υπάρχουν τρεις ερωτήσεις που θα θέλαμε να απαντηθούν .

1) Είναι έμμισθη η θέση ;

2) Πως ο κύριος Μουρούτης της εμπιστεύεται την συγκεκριμένη θέση όταν η κυρία Μπακάλη δηλώνει ότι είναι υποψήφια στις Εθνικές εκλογές ;

3) Τελικά πως στήνεται το παιχνίδι ;...

Δέσποινα Μπακάλη: «Οι πολίτες θα επιλέξουν αυτοδύναμη κυβέρνηση»
Η Δέσποινα Μπακάλη μίλησε στη metro και τον Γιώργο Κατσίγιαννη

Aισιόδοξη για την εξασφάλιση της αυτοδυναμίας από τη Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές δηλώνει, μιλώντας στη «metro», η Δέσποινα Μπακάλη, σύμβουλος Επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Η ίδια προαναγγέλλει επίσης την αξιοποίηση από το κόμμα της των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο πλαίσιο της «γαλάζιας» προεκλογικής καμπάνιας.

Συνέντευξη στον Γιώργο Κατσίγιαννη 

Μπορεί η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών από ένα κόμμα να επηρεάσει τον καθορισμό μιας εκλογικής αναμέτρησης; 

Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ιδιαίτερα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κ.λπ.) μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά στην καμπάνια ενός κόμματος προς την εκλογική αναμέτρηση, αρκεί να σεβαστούν τις βασικές αρχές των νέων μέσων: Ειλικρίνεια, συνέπεια, σεβασμός στο χρήστη. Στο εξωτερικό, τα νέα μέσα παίζουν ίσως τον καθοριστικότερο ρόλο σε μια εκλογική αναμέτρηση. Το παράδειγμα Obama είναι σε όλους γνωστό και δεν είναι τυχαίο ότι η καμπάνια του για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ξεκίνησε από το Twitter δύο χρόνια πριν. Στην Ελλάδα, είδαμε δείγματα στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις (εθνικές και δημοτικές), αν και ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά. 

Αυτό σημαίνει «βρόμικος πόλεμος» μέσα από το Διαδίκτυο; 

Αντίθετα. Όσο μεγαλύτερη πρόσβαση έχει ο πολίτης στις θέσεις και το πρόγραμμα ενός κόμματος, όσο πιο κατανοητά και «ανθρώπινα» αναλύονται τα πράγματα, όσο πιο «κοντά» έρχονται τα κόμματα στους ψηφοφόρους και ειδικά στους νέους, τόσο περισσότερες επιλογές δίνονται, ώστε ο ψηφοφόρος να πραγματοποιήσει την τελική του επιλογή. Ο «βρόμικος πόλεμος» διακρίνεται εύκολα από τους χρήστες των νέων μέσων. Όποιος τον επιλέξει μόνο χαμένος μπορεί να βγει. 

Ποια η σχέση σας με τον Αντώνη Σαμαρά; 

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έχω την τιμή να γνωρίζω από τα φοιτητικά μου χρόνια. Ως και σήμερα, είναι ο πολιτικός που με εμπνέει για την πίστη του στην πατρίδα, την εντιμότητά του και τη συνέπεια των λόγων και των πράξεων. Είναι ο πολιτικός που μπορεί να δώσει πίσω το χαμένο όραμα.

Πάντως, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να κερδίσει την αυτοδυναμία. 

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν πάντα ένα πολιτικό κλίμα. Σε αυτές οι πολίτες απαντούν «χαλαρά». Είναι λάθος να ταυτίζουμε το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων με αυτό της κάλπης. Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, είμαι σίγουρη ότι οι πολίτες θα επιλέξουν δυνατή, αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα οδηγήσει σε διέξοδο από την κρίση. 

Ως γνωστόν, ο σύζυγός σας υπήρξε διακεκριμένο στέλεχος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ. Στις εκλογές θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία; 

Η ψήφος είναι το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα (και υποχρέωση) ενός πολίτη. Κατά το Σύνταγμα, η ψήφος είναι (και πρέπει να είναι) μυστική… Επειδή όμως ο σύζυγός μου είναι και φίλος μου στο Facebook, ας προσέξει «τι θα πουν οι mutuals»... 

Εσείς θα είστε υποψήφια και, αν ναι, σε ποια εκλογική περιφέρεια; 

Έχω θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση του προέδρου για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Β’ Αθηνών. Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ