ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!



ΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!



Ακούγεται ως... απίστευτο!

Σύμφωνα με διαρροές από τις συνομιλίες τρόικας - κυβέρνησης, υπάρχει το ενδεχόμενο το νέο μνημόνιο να μην έρθει προς ψήφιση στη Βουλή!

Τουναντίον, αυτό να γίνει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου!

Κάτι που σημαίνει πως αυτομάτως θα γίνει νόμος του κράτους.

Και δεν είναι τυχαίο πως αύριο θα υπάρξει συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου!

Ας σημειωθεί ότι την Πέμπτη υπάρχει νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών στην ημερήσια διάταξη της βουλής κάτι που θα διευκόλυνε τα πράγματα.

Το θέμα είναι βέβαια ότι το κείμενο της συμφωνίας πρέπει να περάσει από το Eurogroup που συνεδριάζει την Πέμπτη πριν… περάσει από την ελληνική Βουλή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Σύμφωνα με το άρθρο 44 του Συντάγματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έπειτα από πρόταση του υπουργικού συμβουλίου, μπορεί να εκδώσει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι οποίες έχουν αμέσως την ισχύ νόμου και απλά εισάγονται στη Βουλή για κύρωση σε 40 ημέρες από την έκδοσή τους ή σε 40 ημέρες από τη σύγκλιση της Βουλής σε σύνοδο. 



Αν η Βουλή δεν τις εγκρίνει μέσα σε 3 μήνες από την υποβολή τους, τότε παύουν να ισχύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ