ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011



ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. .
ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ






Δεν τα ‘χει ξαναζήσει η δόλια πατρίδα όλα τούτα που βιώνει με την κατοχική κυβέρνηση του ΓΑΠ! Τη χειρότερη κυβέρνηση που ‘χει γνωρίσει ο τόπος μετά τη μεταπολίτευση, για να μην πάμε πιο πίσω!

Τούτοι οι μοιραίοι άνθρωποι, όργανα άλλων, εξωχώριων και εγχώριων νταβατζήδων, οδηγούν τις εξελίξεις σε εθνικό διχασμό, την πατρίδα σε ξεπούλημα, το λαό σε εξανδραποδισμό, την κοινωνία σε πλειστηριασμό! Ολετήρες, κινούμενα πολιτικά πιόνια στη σκακιέρα της διαπλοκής, του ξεπουλήματος, της δήωσης, της των πάτων διάλυσης!

Είναι πλέον εθνικό καθήκον η πάλη για το ξωπέταγμά τους, στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Μετά την Ύβριν, πρέπει να ‘ρθει η Νέμεσις! Αυτοί που μαγαρίζουν μια περήφανη χώρα δε γίνεται να σταθούν άλλο, διαφορετικά οι εξελίξεις θα είναι ανεξέλεγκτες!

Τώρα που το πολιτικό σκηνικό πάει για ανασύνθεση, τώρα που ο πολιτικός χώρος του ΠΑΣΟΚ βαδίζει ολοταχώς προς πολυδιάσπαση, είναι σαφές ότι θα εμφανιστούν διάφοροι σχηματισμοί που θα επιχειρήσουν το καλύτερο «πλασάρισμα». Έτσι κι αλλιώς οι εξελίξεις θα είναι γοργές. Και σημαντικότατες.

Τι είναι το Σύνταγμα; Τι είναι ο κανονισμός της Βουλής; Λαδόκολλα, για να αποθέτει ο κάθε Βενιζέλος τα αποφάγια της απόγνωσης και του ξερολισμού του;

Ε, αγάλια-αγάλια αλλά σταθερά την ολοκληρώνει τη βρώμικη δουλειά που του είχαν αναθέσει. Όπερ εστί μεθερμηνευόμενο, ότι το τέλος γι’ αυτόν έρχεται, το λαδάκι στο –πολιτικό- καντήλι του τελειώνει…

Δυστυχώς και η μετατροπή της δύσμοιρης Ελλάδας σε προτεκτοράτο. Η βρώμικη δουλειά που λέγαμε;

Όμως, αδέρφια, ΟΧΙ!                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ