ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011


Η ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Σουρεαλιστική φαρσοκωμωδία



Θέατρο σκιών με θλιβερούς εντολοδόχους ξένων κυβερνήσεων
Ψήφο εμπιστοσύνης για μια κυβέρνηση που δεν υπάρχει αλλά πιθανόν να σχηματιστεί.Η ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ



Η χώρα κόντεψε να χρεοκοπήσει για να κερδίσει ο Γιώργος έξι μήνες κοινοβουλευτικού βίου και να ηρεμήσουν, μέχρι το επόμενο νομοσχέδιο, οι βουλευτές του;

Παρακολουθώντας την ομιλία του διαπιστώσαμε πως δεν είχε ούτε μια λέξη συγνώμης να πεί για τη φαεινή ιδέα του δημοψηφίσματος η οποία απεδείχθη καταστροφική για το μέλλον της χώρας.

Μας μάλωσε μάλιστα που τον επικρίνουμε και δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο μπροστά είναι από την εποχή του!

Ο Μέγας Οραματιστής! Εφτασαν εκλεγμένοι βουλευτές και υπουργοί-υποτακτικοί της τρόικας, να χειροκροτούν τον «μυθικό ελιγμό» ενός πρωθυπουργού, που έβγαλε τη χώρα του στο πεζοδρόμιο, για να εκβιάσει, υποτίθεται, την συναίνεση του Σαμαρά!

Ο Παπανδρέου δεν ήθελε το ναι της Ν.Δ.!

Επιδίωξε το όχι της!

Ορθώς, επομένως, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε πως έπεσαν οι μάσκες!

Ο πρωθυπουργός, μετά την καταστροφική γκάφα με το δημοψήφισμα, από σήμερα έβαλε τη χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, που θα παραλύσει τα πάντα.

Όσο παραμένει στην εξουσία θα συνεχίζει το ….έργο του!

Για αυτό και μόνη λύση είναι οι εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ