ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ! 
Dr.Josef Goebbels, 11 Σεπτεμβρίου του 1940 προς τους Τσέχους για τα οφέλη της “κατάκτησης” τους!


«… Μην σκεφτείτε ότι φέρνουμε μια ορισμένη τάξη στην Ευρώπη, το κάνουμε για να βλάψουμε τα άλλα έθνη. Η ελευθερία των επιμέρους χωρών πρέπει να ασκηθεί σε αρμονία με τους όρους του παρόντος και με απλα πρακτικά ζητήματα.

Ακριβώς όπως ένα μέλος μιας οικογένειας δεν έχει το δικαίωμα να διαταράξει την ειρήνη όλων των άλλων, ένα μεμονωμένο έθνος δεν έχει το δικαίωμα να αντισταθεί στην ευρύτερη τάξη πραγμάτων.

Δεν είχαμε πότε σκοπό να προωθήσουμε αυτό το αίτημα τάξης ή αναδιάταξης με την βία.

Παρά το γεγονός ότι είμαστε Γερμανοί, δεν θέλουμε να τραυματίσουμε τα οικονομικά, πολιτιστικά ή κοινωνικά χαρακτηριστικά των Βαυαρών ή των Σαξώνων.

Δεν είναι περισσότερο προς το συμφέρον μας να τραυματίσουμε, ας πούμε, τον Τσέχικο λαό. Ωστόσο,οι δύο λαοί πρέπει να καταλάβουν ο ένας τον άλλον. Πρέπει να είναι είτε φίλος ή εχθρός.

Όπως πιστεύω ότι γνωρίζετε καλά από την ιστορία, οι Γερμανοί μπορεί να είναι τρομερός εχθρός, ή καλός φίλους. Μπορούμε να τείνουμε το χέρι μας σε έναν φίλο και να εργαστούμε μαζί του. Μπορούμε επίσης να καταστρέψουμε τον εχθρό ….”

german propaganda archive

Frau Angela Merkel 26 Οκτωβρίου 2011, για το οφέλη της κατάκτησης μας!

“Θα υπάρξει ένα ενισχυμένο καθεστώς παρακολούθησης σε σχέση με την εκπλήρωση των ελληνικών υποχρεώσεων.”

“Αυτό θα είναι δεσμευμένο με ένα μνημόνιο κατανόησης. Θα υπάρχει μόνιμη παρουσία εκεί. Θα είναι δυνατή η παρακολούθηση των μέτρων που έλαβε η Ελλάδα.




Νομίζω ότι αυτό είναι καλύτερο από ό, τι όταν κάθε τρεις μήνες μια «τρόικα» ταξιδεύει πήγαινε-έλα, ένα μόνιμο σύστημα εποπτείας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ