ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011


Πρόκληση διχασμού!

«Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο Γιώργος μας»


Και ξαφνικά δημοσιογράφοι και πολιτικοί μιλάνε για... εμφύλιο!!!

Οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν κανέναν σκοπό να στραφούν ο ένας κατά του άλλου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έχετε καταβάλει ρίχνοντας στην «αρένα» τους δημοσίους υπαλλήλους.
Οι Έλληνες έχουν μόνο έναν σκοπό: Να επαναφέρουν την δημοκρατία και να καταστείλουν οριστικά και αμετάκλητα την κλεπτοκρατία…

Εκτός και αν φροντίσετε να στήσετε κι έναν εμφύλιο... μέσα σε όλα τα άλλα που έχετε στήσει...

Θέλουν να παρακάμψουν τη λαϊκή βούληση και να δημιουργήσουν διάδοχο κυβερνητικό σχήμα που θα εφαρμόσει το μνημόνιο ερήμην της λαϊκής εντολής.

Βάζουν την ίδια τη δημοκρατία στο απόσπασμα προκειμένου να σώσουν εαυτούς και αδιαφορούν για τη χρεοκοπία του λαού μας και της χώρας μας.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιτρέψει την κακοποίηση της δημοκρατίας και τη διάλυση της κοινωνίας.

Ποιό εμφύλιο ρε μάστορα;;;;; Το 99% εναντίον του 1% δεν είναι εμφύλιος…..

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΒΡΟΜΟΞΥΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ