ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Μεγάλη Νίκη της Ελληνικής Αυγής: Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα !

Πρώτη η Χρυσή Αυγή 
είχε κινήσει τις διαδικασίες!

Στην θέση που του αρμόζει βρίσκεται από σήμερα ο έφιπποε ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον οποίο έχει φιλοτεχνήσει ο γλύπτης Γιάννης Παππάς και είχε αποκτηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού του 1993, ενώ στη συνέχεια δωρίστηκε στο Δήμο Αθηναίων και παραχώθηκε σε μια αποθήκη

Ύστερα από συνεχείς πιέσεις της Χρυσής Αυγής, οι οποίες ξεκίνησαν από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και την ομιλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών τον Ιούνιο του 2011, το άγαλμα αυτό τοποθετήθηκε επιτέλους, στην συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Αμαλίας.

Πρόκειται για ένα ακόμα παράδειγμα για τις ευεργετικές ιδιότητες της συνεχής ανόδου της Χρυσής Αυγής και των πιέσεων που αυτή η άνοδος ασκεί στους πολιτικάντηδες. 

Γι’ αυτό και άλλα πολλά οι Έλληνες οφείλουν να δυναμώσουν και άλλο την Χρυσή Αυγή.


Επιτέλους στήθηκε το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα


Οι συνεχείς πιέσεις και η ραγδαία άνοδος της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" ανάγκασαν τους εθνομηδενιστές του Καμίνη να κάνουν πράξη την διαχρονική απαίτησή μας: ο ύψους τριών μέτρων χάλκινος ανδριάντας του έφιππου Μεγάλου Αλέξανδρου, έργο του μεγάλου μας γλύπτη Γιάννη Παππά, τοποθετείται επιτέλους στην συμβολή των Λεωφόρων Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Όλγας στην Αθήνα.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει λάβει ως δωρεά από το 1993 το άγαλμα του Μακεδόνα Στρατηλάτη, αλλά όλοι οι "νεοδημοκράτες" δήμαρχοι (Κακλαμάνης, Αβραμόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη) αρνήθηκαν να το τοποθετήσουν σε οποιονδήποτε χώρο της πρωτεύουσας.

Ο Καμίνης και οι συνοδοιπόροι του, τρομοκρατημένοι από την ραγδαία άνοδο της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" τρέχουν εσπευσμένα να τοποθετήσουν το άγαλμα στην πρωτεύουσα, μία ανάσα πριν τις δημοτικές εκλογές.

Υπενθυμίζουμε ότι η παράταξή μας άσκησε μέχρι σήμερα κάθε δυνατή πίεση στον Δήμο Αθηναίων και τελικά πέτυχε το αυτονόητο: να υπάρχει ένα άγαλμα του Μεγάλου Στρατηλάτη στην πρωτεύουσα της Ελλάδος. 

Για την ιστορία δημοσιεύουμε μία από τις πολλές σχετικές ομιλίες του Νικόλαου Μιχαλολιάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων (20 Ιουνίου 2011):



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ