ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Έντονος προβληματισμός Κύρτσου: «Πού θα φτάσει η Χρυσή Αυγή; Μεγάλη η άνοδός της ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα»!


Νέο «καμπανάκι κινδύνου» από έναν ακόμη εκπρόσωπο του «Συνταγματικού τόξου» για την συνεχιζόμενη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί πραγματικότητα, καθώς ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, είπε, αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι «Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με την Χρυσή Αυγή, ούτε η Λεπέν δεν θέλει σχέσεις μαζί της. 

Ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα έχει ανοδική τάση. Η κυβέρνηση ελπίζει στην αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Σε θέματα εκλογικής τακτικής δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν πλάτη στην Χρυσή Αυγή».


Αφήνουμε στην άκρη τα όσα συνομωσιολογικού χαρακτήρα και βεβαίως φαιδρά για την… βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Κύρτσος και επικεντρωνόμαστε σ’ αυτό που όλοι γνωρίζουν, αλλά είτε αποφεύγουν να το πουν εντελώς ή όταν το λένε το κάνουν με πόνο καρδιάς. Ότι δηλαδή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μεγάλη άνοδο και όχι βεβαίως μόνο στην Βόρεια Ελλάδα.



Αντί να συνομωσιολογεί ο Κύρτσος, πολύ πιο απλό θα ήταν να αντιληφθεί ότι από την στιγμή που εμμέσως πλην σαφώς η ΝΔ δέχεται την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας ότι «θα την σεβαστεί», μπαίνει στο ίδιο κάδρο ενδοτισμού και εθελοδουλείας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’ αυτό και οι Έλληνες που αντιδρούν συνειδητά στο αίσχος των Πρεσπών θα ψηφίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις 26 Μαΐου, ακριβώς επειδή είναι η ΜΟΝΗ Πολιτική Δύναμη που ανέκαθεν εξέφραζε την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού με το διαχρονικό σύνθημα ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ