ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Προβληματισμένη η Νέα Δημοκρατία από τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα: Ετοιμάζεται εσπευσμένα περιοδεία στελεχών και βουλευτών!

Η περιοδεία του Αρχηγού της Χρυσή Αυγής στην Μακεδονία ακόμα συνεχίζει και προκαλεί προβλήματα στους πολιτικάντηδες ολάκερου του λεγόμενου «συνταγματικού», προδοτικού στην πραγματικότητα, «τόξου».

Έτσι, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Μακεδονία», ύστερα από την αποτυχημένη απόπειρα Τσίπρα να ανέβει στην Μακεδονία, η ΝΔ, η οποία υφίσταται τεράστια πίεση από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα, ετοιμάζει περιοδεία… βαρυσήμαντων στελεχών στην Βόρεια Ελλάδα, για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Γράφει, λοιπόν, η εφημερίδα: «Οι εξορμήσεις ξεκίνησαν από προχτές με επίσκεψη του τομεάρχη Υγείας Βασίλη Οικονόμου και του γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη στη Λάρισα και θα συνεχισθούν με περιοδείες της τομεάρχη παιδείας Νίκης Κεραμέως στη Λάρισα και στην Άρτα, ενώ ο τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική στις 18 Μαρτίου, το Κιλκίς στις 26 Μαρτίου και την Πέλλα στις 31 Μαρτίου. Πρόκειται για νομούς όπου η Χρυσή Αυγή είχε και συνεχίζει να έχει ανεβασμένα ποσοστά και η Πειραιώς παίρνει τα μέτρα της.»



Δεν ξέρουμε τι… μέτρα παίρνει η Πειραιώς, αλλά άμα περιμένουν να αντιστρέψουν το κλίμα με την Κεραμεώς των… LGBT «συλλογικοτήτων», τον Αυγενάκη που δήλωνε ότι η ΝΔ «δέχεται πιέσεις από μεγάλες δυνάμεις» για να προδώσει την Μακεδονία και τον… «πολύ» Μάκη Βορίδη, μάλλον πλανώνονται πλάνην οικτράν.

Αναμένουμε… διακαώς τις «τσεκουράτες» κουβέντες του τελευταίου, ο οποίος θα κληθεί να εξηγήσει στους Μακεδόνες την θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι «θα σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών».



Ας το καταλάβουν καλά οι πολιτικάντηδες, ροζ, γαλάζιοι ή… επαμφοτερίζοντες. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αναπόδραστη και αναπόφευκτη. Οι δε περιοδείες που σχεδιάζουν στην Βόρεια Ελλάδα θα λειτουργήσει ως μπούμερανγκ για τους προδότες όλων των παρατάξεων.

Κώστας Αλεξανδράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ