ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όμορφος ο μεταπολιτευτικός πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, αγγελικά πλασμένος μέχρι την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή το έτος 2012, οπότε και η πολιτική ζωή απαξιώθηκε ή όπως κάποιοι σοβαροφανείς κλόουν ισχυρίζονται ευτελίστηκε. 

Η ανωτέρω θέση αποτελεί μόνιμη επωδό των περισπούδαστων αναλυτών τόσο του πολιτικού όσο και του δημοσιογραφικού υποκόσμου για να περιγράψουν με όσο το δυνατόν πιο δραματικό τρόπο την απέχθειά τους για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Κι ενώ όλα κυλούν ήρεμα με το κόμμα που εμφανίζεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις και αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη κυβέρνηση της χώρας διακηρύσσοντας μεγαλοφώνως την στροφή στην… διαφάνεια και παράλληλα την πρόθεσή του να συγκυβερνήσει εκ νέου με το ημιθανές ΠΑΣΟΚ, έρχεται ο Θεόδωρος Τσουκάτος να υπενθυμίσει στον Ελληνικό Λαό τι εστί «δημοκρατικό» τόξο!

Παρά την ομολογία του για το λάδωμα των πασοκικών μηχανών από γερμανική εταιρεία, οι νταβατζήδες της ενημέρωσης εξακολουθούν να αγωνίζονται λυσσωδώς να πείσουν την κοινή γνώμη πως είναι σήμερα πιο αναγκαία από ποτέ η επιστροφή στην πολιτική κανονικότητα, ήτοι η αποστροφή προς τις δυνάμεις του λαϊκισμού και της ακροδεξιάς. Μήπως αυτοί οι κήρυκες της πολιτικής εντιμότητας και διαφάνειας δεν άκουσαν την ομολογία Τσουκάτου, ή επιπλέον δεν γνωρίζουν για τις καταδίκες Τσοχατζόπουλου, Ανθόπουλου, για τις υποθέσεις Παπαντωνίου ή Μαντέλη;

Σαφώς και γνωρίζουν αλλά σιωπούν, ψεύδονται, συκοφαντούν, αποπροσανατολίζουν. Το πρόβλημα της τέταρτης εξουσίας, των μέσων μαζικής εξαπάτησης, δεν είναι η πολιτική διαφθορά η οποία σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται για την οικονομική κατάσταση της χώρας και για την εξαθλίωση σημαντικού τμήματος του Λαού μας. Το μείζον πρόβλημα του δημοσιογραφικού υποκόσμου που διαπλέκεται με τον αντίστοιχο πολιτικό είναι η πολιτική εκείνη δύναμη που έχει κάνει σημαία της την αναγκαιότητα της πολιτικής κάθαρσης, απαιτώντας οι κλέφτες να οδηγηθούν στη φυλακή, δίχως αστερίσκους και εξαιρέσεις.

Αρκεί κανείς να αναλογιστεί πως η χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ κατά την προεκλογική περίοδο του 2000 ανήρχετο σε 16 δισεκατομμύρια δραχμές για να πάρει μια ιδέα του βάθους της διαπλοκής στον πολιτικό κόσμο. 

Διαπλοκή η οποία βεβαίως επεκτάθηκε στις τράπεζες και στους δημοσιογραφικούς οργανισμούς προκειμένου να αποτραπεί κάθε προοπτική πάταξής της. Κατά τραγική ειρωνεία, εκείνοι οι «δημοκράτες» που κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για… υπόγειες διασυνδέσεις με τους εφοπλιστές, σιωπούν εκκωφαντικά μπρος στο γεγονός ότι από τα 16 δισεκατομμύρια ευρώ της χρηματοδότησης ΠΑΣΟΚ κατά την προεκλογική περίοδο του 2000, τα 4,5 δισεκατομμύρια προήλθαν από τα κρατικά ταμεία ενώ για τα υπόλοιπα ο κύριος Τσουκάτος επικαλέστηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών τον «κώδικα εχεμύθειας», αρνούμενος να κατονομάσει τις εταιρείες που συνεισέφεραν στον πολιτικό αγώνα των σοσια-ληστών.

Με τόσο κρατικό και μαύρο χρήμα να διακινείται από ένα και μόνο κόμμα, είναι φυσικό οι «σταυροφόροι» της πολιτικής κανονικότητας να βάλλουν όχι κατά της εγκληματικής συμμορίας του ΠΑΣΟΚ, αλλά κατά του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Και όχι μόνο να βάλλουν και να συκοφαντούν αλλά κυρίως να αρνούνται -παραβιάζοντας τους συνταγματικούς κανόνες- να δώσουν βήμα στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Κοντά στους αρχιερείς της διαπλοκής, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, βρίσκεται και η αριστερά. Ενδεχομένως μάλιστα, να τους έχουν ήδη ξεπεράσει στο άτυπο πρωτάθλημα της διαφθοράς. Η διαχείριση των πόρων για το «προσφυγικό», οι επώνυμες καταγγελίες για χρηματοδότηση Σόρος ώστε να περάσει η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, η διασπάθιση δημόσιου χρήματος στην τοπική αυτοδιοίκηση, η δανειοδότηση των υπουργών-κομισαρίων με χιλιάδες ευρώ ενώ την ίδια ώρα επιχειρήσεις και ιδιώτες ασφυκτιούν, είναι η απάντηση της αριστεράς στην διαφθορά των φιλελεύθερων. Το «κόμμα του λαού» δε, όταν ρωτήθηκε στην εξεταστική επιτροπή για τις παρανομίες του που καταγράφονταν τεκμηριωμένα στο εξαφανισμένο πόρισμα Καλούδη, απάντησε πως οι κατηγορίες Καλούδη έχουν καταρριφθεί από άλλο πόρισμα. Όταν βέβαια ρωτήθηκαν ποιο πόρισμα ήταν αυτό, απάντησαν με αφοπλιστική σοβιετική ειλικρίνεια πως… ήταν το πόρισμα ΚΚΕ! Δηλαδή το ΚΚΕ αθώωσε και μάλιστα πανηγυρικά τον εαυτό του!

Όλα αυτά έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται από εκείνους τους γκάνγκστερς της πολιτικής ζωής που υπόσχονται να κάνουν την Ελλάδα άλλοτε Ελβετία, άλλοτε Σουηδία και μερικές φορές Κατάρ. Υπάρχει όμως ένα διόλου ευκαταφρόνητο μέρος του Λαού μας που κλείνει τ’ αυτιά του στις σειρήνες της διαφθοράς, προσμένοντας μιαν Ελλάδα χωρίς διεφθαρμένους πολιτικούς και διαπλεκόμενους τραπεζίτες και δημοσιογράφους. Γι’ αυτούς τους συμπατριώτες μας υπάρχει η Χρυσή Αυγή, η οποία δεν δεσμεύεται μόνο για την ουσιαστική πάταξη της διαφθοράς αλλά συγχρόνως για την δίκαιη τιμωρία εκείνων που λεηλάτησαν τον ιδρώτα ενός ολόκληρου Λαού.

Ευάγγελος Καρακώστας, 
βουλευτής Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ