ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΟΥΝ!


Μετά από τις δημοσκοπήσεις της Metron Analysis και της Vox pop Analysis, που έδιναν ποσοστά 9,1% και 9,2% αντιστοίχως, δύο νέες δημοσκοπήσεις είδαν το φως της δημοσιότητας, πιστοποιώντας το προφανές.


Η πρώτη είναι της εταίρας Prorata, για την φυλλάδα των Ιών, η οποία σε όλες τις προηγούμενες μετρήσεις της εμφάνιζε την Χρυσή Αυγή… πέμπτο κόμμα, πίσω από την κλεφτοπασοκαρία και την κουκουεδία.

Στην τωρινή δημοσκόπηση δίνει ένα εμφανώς πετσοκομμένο 7% στην Χρυσή Αυγή, 6% στην κλεφτοπασοκαρία και 5,5% στην κουκουεδία.

Η δεύτερη δημοσκόπηση είναι της ΚΑΠΑ Research, που δημοσιεύεται στο «Έθνος της Κυριακής» και αφορά τις ευρωεκλογές.

Η συγκεκριμένη δίνει 8,1% στην Χρυσή Αυγή, 5,5% στην κλεφτοπασοκαρία κι ένα… ταληράκι στρογγυλό στην κουκουεδία.

Κι αυτά τα ποσοστά χωρίς αναγωγή, καθώς το ποσοστό του «Λευκού/Άκυρου – Δεν έχω αποφασίσει – Δεν θα ψήφιζα» είναι αθροιστικά 18,3%.


Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο θα… συμμορφώνονται οι εταίρες με την πολιτική πραγματικότητα –όσο κι αν δεν τους αρέσει καθόλου- για να μην ξευτιλιστούν! 

Πλησιάζοντας στα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που είναι προφανώς πάνω από 10%!


Παρεμπιπτόντως, στην δημοσκόπηση της Prorata τα ποσοστά των ψεκασμένων είναι… 0%! Φόρτσα Πάνο! Ούτε το 1,5% για να τα τσεπώνεις από την κρατική επιχορήγηση δε θα πιάσεις, φουκαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ