ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Από τον Σολωμό Σολωμού στον Κωνσταντίνο Κατσίφα: O θάνατος για την Ελλάδα είναι Δόξα

Δεν μας προξενεί καθόλου εντύπωση το ότι η δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία θα «ξεχαστεί» σε λίγες ημέρες από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ.
Αυτό, άλλωστε, φάνηκε ξεκάθαρα από την… σημασία που έδειξαν τα τηλεοπτικά κανάλια (τόσο τα κρατικά όσο και τα ιδιωτικά) στην είδηση αυτή. Με εξαίρεση ένα μόλις κανάλι, η είδηση της δολοφονίας ουσιαστικά υποβαθμίστηκε, καθώς προβλήθηκε μετά την παρουσίαση 4-5 άλλων θεμάτων, κάτι βεβαίως που δείχνει και το… ενδιαφέρον για την υπόθεση αυτή. Στο κάτω-κάτω, ο Κωνσταντίνος δεν ήταν… Ζακ, για να είναι πρώτη είδηση επί σειρά ημερών, για να βγάλει ανακοίνωση ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής, το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ.
Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας υπεράσπισε την Ελληνική Σημαία στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο, όταν εδώ αυτοί οι αναρχοαλήτες που προστατεύει η κρατική εξουσία την καίνε. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν ανέχθηκε την αλβανική προκλητικότητα, όταν η εγχώρια εξουσία ξεπουλά (και) την Μακεδονία ΜΑΣ. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν δέχτηκε την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας από τους απόγονους των αλβανών εκείνων που συντεταγμένα επιτέθηκαν από κοινού στην Χώρα μας μαζί με τους ιταλούς εισβολείς τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940, την ίδια στιγμή που οι ελληνόφωνοι σύγχρονοι Εφιάλτες και Πηλιογούσηδες παραδίδουν «γη και ύδωρ» στους κάθε λογής επίβουλους της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, Ακεραιότητας και Αξιοπρέπειας. Οι αλβανοί, αφού δολοφόνησαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, επιχειρούν τώρα να τον δολοφονήσουν και ηθικά, με μια πραγματικά κατάπτυστη ανακοίνωση του πρωθυπουργού τους Έντι Ράμα, ο οποίος δήλωσε:
«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε απαράδεκτο τον θάνατο ενός τρελού που πυροβόλησε κατά της αλβανικής αστυνομία, η οποία το μόνο που έκανε ήταν το καθήκον της, ελάτε να ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό, που δεν χάθηκε σήμερα καμία ανθρώπινη ζωή από την ανοησία του εξτρεμισμού»!
«Τρελός», «ανόητος», «εξτρεμιστής» ο Γενναίος Βορειοηπειρώτης και βεβαίως η αλβανική αστυνομία «έκανε το καθήκον της»... Και βεβαίως, «ας ευχαριστήσουμε τον Θεό που δεν χάθηκε σήμερα καμία αθώα ζωή», υπονοώντας ότι η ζωή του δολοφονημένου Έλληνα δεν μετράει, γιατί δεν είναι «αθώα». Ντροπή και αίσχος, για τον προστατευόμενο του Ενβέρ Χότζα, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει ξανά το ανθελληνικό μίσος του. Ντροπή και αίσχος, όμως, και για την «ελληνική» κυβέρνηση, που δεν απάντησε όπως έπρεπε στον «εμετό» αυτό του θρασύτατου Έντι Ράμα. Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι ακριβώς ανάλογη με αυτήν του Σολωμού Σολωμού τον Αύγουστο του 1996 στην Κύπρο. Δύο Ελληνόπουλα προέβησαν σε δύο «παράτολμες» κινήσεις σε κατεχόμενα εδάφη, γνωρίζοντας ότι θα τους νιώσουν το σφιχταγκάλιασμα του θανάτου. Δεν δίστασαν και το «πλήρωσαν» με την ζωή τους.
Οι αλβανοί κατακτητές της Βορείου Ηπείρου δεν μπορούσαν να δεχθούν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας τόλμησε να υψώσει την Ελληνική Σημαία σε νεκροταφείο Ελλήνων πεσόντων στον πόλεμο του 1940. Γι’ αυτό και τον δολοφόνησαν. Δεν μπορούν, όμως, να δολοφονήσουν την Ιστορία, δεν μπορούν να δολοφονήσουν το ποθούμενο των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου για απελευθέρωση από τα τυραννικά δεσμά των Τιράνων, δεν μπορούν να αλλάξουν την ροή των γεγονότων, καθώς, αργά ή γρήγορα, το όνειρο του Κωνσταντίνου Κατσίφα και όλων των Βορειοηπειρωτών που είχε είτε επί βασιλείας, είτε επί κομμουνιστικού καθεστώτος, είτε επί «δημοκρατίας» έχασαν την ζωή τους για τα Ελληνικά ιδεώδη, θα γίνει πραγματικότητα και θα οδηγήσει και πάλι την Βόρειο Ήπειρο στην αγκαλιά της Μητέρας Ελλάδας. 
Κωνσταντίνος Κατσίφας: Αθάνατος!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ













































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ