ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Μόνο από Εθνικιστές λέγονται αυτά! Σαλβίνι:«Η Κύπρος είναι υπό κατοχή και η Ε.Ε. προσπαθεί να προσεταιριστεί την Τουρκία»

ΔΙΠΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΡΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ: 

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΕΣ 

ΑΙΣΧΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
Την Μόσχα επισκέπτεται επισήμως ο πατριώτης Σαλβίνι και με την ευκαιρία έστειλε ένα ξεκάθαρο «μήνυμα» προς τους διεθνείς τοκογλύφους και τους Ευρωπαίους αχυρανθρώπους τους:

«Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες»!

Ταυτόχρονα, δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.

Εις ότι αφορά τις οικονομικές κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη», υπονοώντας ότι τον προσεχή Δεκέμβριο που θα επιχειρηθεί η ανανέωσή τους, θα σταθεί εμπόδιο.


Τέλος, δείχνοντας τον φιλελληνισμό του, είπε τα εξής σχετικά με την τουρκική κατοχή στην Κύπρο και την αντιμετώπιση των εισβολέων από τους Ευρωπαίους:

«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

Για μια ακόμα φορά, εύγε του!

























Μόνο από Εθνικιστές 
λέγονται αυτά!
 
Σαλβίνι:«Η Κύπρος είναι υπό κατοχή και η Ε.Ε. προσπαθεί να προσεταιριστεί την Τουρκία»


Δηλώσεις υψίστης σημασίας και αλήθειας έκανε ο Σαλβίνι σχετικά με το Κυπριακό και την εν γένει εξωτερική πολιτική της Ε.Ε. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός Υπουργός Εσωτερικών και Γραμματέας της Λέγκας του Βορρά είπε κάνοντας θρύψαλα τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα που δένουν την Ε.Ε. με την Τουρκία:
«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα (σ.σ.: η Τουρκία) η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. (σ.σ.: Κύπρος). Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».
Την ώρα που ακόμα και οι ελληνικές (;) κυβερνήσεις βλέπουν το Κυπριακό ως ένα ζήτημα συνδιαχείρισης της εξουσίας και διαμοιράσματος των ιματίων της διαμελισμένης Κύπρου μας, οι Εθνικιστές, σε όλη την Ευρώπη από ό,τι φαίνεται, θεωρούν ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα εισβολής και κατοχής όπου η τουρκία αντί να διαπραγματεύεται θα έπρεπε να τιμωρείται.
Αυτά έως τώρα, τα έλεγαν μονάχα η Χρυσή Αυγή και το ΕΛΑΜ, όμως πλέον ο εθνικιστικός άνεμος που σαρώνει την Ευρώπη δείχνει ότι τα ελληνικά δίκαια θα πραγματωθούν μόνο στην εθνικιστική τάξη πραγμάτων που έρχεται με βήμα γοργό.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του Προέδρου 
της Λέγκας του Βορρά (από το 1:10 και μετά)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ