ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτή είναι η “Δημοκρατία” τους: Απόκομμα Λεβέντη με 5 βουλευτές διαθέτει αντιπρόεδρο Βουλής, η Χρυσή Αυγή με 15 όχι!


Η σημερινή αποχώρηση Φωκά από το τραγελαφικό μόρφωμα Λεβέντη φέρνει την "Ένωση Κεντρώων" σε οριακό σημείο με μόλις 5 βουλευτές, τους Λεβέντη, Καβαδέλλα, Μάριο Γεωργιάδη, Μεγαλομύστακα και Σαρίδη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σαρίδης είναι στην πόρτα της εξόδου και, όταν τελικά αποχωρήσει, η "Ένωση Κεντρώων" θα πάψει πια να είναι Κοινοβουλευτική ομάδα και θα καταντήσει κουαρτέτο για πρέφα!

Την παρούσα στιγμή όμως το "δημοκρατικό μόρφωμα" διαθέτει ακόμα 5 βουλευτές και ο Μάριος Γεωργιάδης παραμένει αντιπρόεδρος Βουλής ως εκπρόσωπος της "Ένωσης Κεντρώων".

Από την άλλη η Χρυσή Αυγή, η τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα που αριθμεί 15 Εθνικιστές βουλευτές δεν έχει εκπρόσωπο στο Προεδρείο της Βουλής, καθώς τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" με μια παράνομη διαδικασία της έχουν στερήσει αυτό το δικαίωμα.

Αυτά είναι τα παράδοξα της "Δημοκρατίας" τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ