ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Άλυτο πρόβλημα για την ψευτοδεξιά η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα


Πανικός επικρατεί στην Πειραιώς λόγω της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα και γενικότερα στην επικράτεια.

Μπορεί οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να καταρρέουν μετά την προδοσία της Μακεδονίας, αλλά η συνένοχη στάση της ΝΔ και η άρνηση δέσμευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη να ακυρώσει την συμφωνία με τα Σκόπια αποτρέπουν τους Έλληνες από την ψευτοδεξιά.

Αντιθέτως, μεγάλες μάζες ψηφοφόρων μετακινούνται προς την Χρυσή Αυγή, γεγονός που πονοκεφαλιάζει τους ιθύνοντες της Πειραιώς.

Αυτό καταγράφεται και στην ανάλυση του Θ. Φουσκίδη στα "Παραπολιτικά", ο οποίος σημειώνει:

"Εξάλλου, πέραν της πλήρους αποδόμησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κεντρική στόχευση της Πειραιώς είναι και ο περιορισμός της Χρυσής Αυγής στις περιοχές όπου ο εθνικιστικός σχηματισμός συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα ο νομός Κιλκίς.

«Οι εξελίξεις στο Σκοπιανό μπορεί να αποτελούν βαρύ πλήγμα για την κυβέρνηση, αλλά σε συνδυασμό με το αδιέξοδο στην Οικονομία δημιουργούν σε αρκετές περιπτώσεις πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη ακραίων επιχειρημάτων στο όνομα της προστασίας», τονίζουν κορυφαίοι κομματικοί παράγοντες".

Ενημερώνουμε τους ψευτοδεξιούς πως ο Ελληνικός Λαός έχει σταματήσει να τρώει το κουτόχορτο της δήθεν πατριωτικής ΝΔ, καθώς έχει δει το νεοφιλελεύθερο κόμμα του Μητσοτάκη να συντάσσεται και να υπερψηφίζει όλα τα αντεθνικά και μνημονιακά μέτρα των Σύριζα - Ανέλ

Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία του Εθνικού Αγώνα των Ελλήνων για την ανατροπή της προδοσίας της Μακεδονίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ