ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

Αγεφύρωτη η απόσταση κυβερνήσεως και Λαού: Πένθιμα χτυπούσαν οι καμπάνες στις Πρέσπες όσο οι προδότες υπέγραφαν την συμφωνία!


Από την μία πλευρά, κάτω από την τέντα βρίσκονταν ξένοι αξιωματούχοι που καταχειροκροτούσαν τον Κοτζιά και τον Τσίπρα. Από την άλλη πλευρά οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να σταματήσουν τους μαινόμενους κατοίκους της περιοχής και οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα κατ’ εντολή του Μητροπολίτη.
Τα ίδια είχαν συμβεί και σε μία σειρά άλλων νομοθετημάτων και κυβερνητικών πρακτικών, όπως τα Μνημόνια, την ισλαμοποίηση της Ελλάδος, αλλά και τα διαδοχικά πλήγματα ενάντια στην Ελληνική Οικογένεια.

Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση έχει πλέον μεγάλη απόσταση από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Την ίδια απόσταση έχει και η αντιπολίτευση που αποδεδειγμένα έχει στηρίξει αναφανδόν και άνευ όρων την κυβέρνηση των ανθελλήνων σε αυτά τα νομοθετήματα.
Αυτή την απόσταση τονίζουν και τα δημοσιεύματα που μέμφονται την αντιπολίτευση για την τωρινή υποκριτική και ψηφοθηρική της στάση, όπου τονίζεται ότι έτσι τροφοδοτείται η Χρυσή Αυγή.
Δικαίως ανησυχούν οι δημοσιογραφίσκοι και οι ξένες πρεσβείες που προειδοποιούν. Η απόσταση είναι δεδομένη και θα γεφυρωθεί από την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!