ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

«Πρώτο Θέμα»: «Το ΠΑΣΟΚ βλέπει με το κιάλι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»!


Μέσα από την παραδοχή ακόμη και καθεστωτικού δημοσιογράφου, γίνεται γνωστό αυτό το οποίο όλοι θέλουν να αποκρύψουν: ότι δηλαδή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται ψηλά στα ΑΛΗΘΙΝΑ εκλογικά ποσοστά της, παρά τις… φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν δημοσκοπικές «έρευνες» και συστημικά ΜΜΕ. Ο Θέμος Αναστασιάδης, με άρθρο του στο «Πρώτο Θέμα», το οποίο τιτλοφορείται «Η Μακεδονία θα γίνει ο τάφος σας», αναφέρει σε κάποιο σημείο τα εξής:
«Η Κεντροαριστερά θα αυτοκτονήσει ΠΟΛΙΤΙΚΑ αν αφεθεί να την παρασύρουν οι συνωμοσίες του Μαξίμου, ενώ στην αρχή είχε καθαρή γραμμή, ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς αυτό τον πρωθυπουργό να χειριστεί τόσο μεγάλα εθνικά θέματα. Εάν δηλαδή διαβεί τον Ρουβίκωνα στο θέμα της Μακεδονίας, τότε θα βλέπει με το κιάλι ξανά τη Χρυσή Αυγή, όπως ήδη δείχνουν οι δημοσκοπήσεις». 
Όλη η ουσία του άρθρου βρίσκεται στην παραδοχή του Αναστασιάδη ότι το ΠΑΣΟΚ «βλέπει με το κιάλι ξανά τη Χρυσή Αυγή» και πολύ περισσότερο σ’ αυτό που αμέσως μετά ακολουθεί, το «όπως ήδη δείχνουν οι δημοσκοπήσεις». Βεβαίως, αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις είναι μια «ισοπαλία» μεταξύ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΠΑΣΟΚ.
Άρα, στην πραγματικότητα, αυτό στο οποίο αναφέρεται ο Αναστασιάδης είναι στα αποτελέσματα των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ δημοσκοπήσεων, οι οποίες για… ευνόητους λόγους δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπου (όντως) το ΠΑΣΟΚ «βλέπει με το κιάλι» την πλάτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία ήδη βρίσκεται σε διψήφιο ποσοστό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ