ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

Ήταν μια μέρα του 2012 σαν την σημερινή, που ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού έσπασε τα δεσμά του κι έβαλε στην βουλή για πρώτη φορά την Χρυσή Αυγή!

Στις εκλογές που διεξήχθησαν την ιστορική εκείνη μέρα, η Χρυσή Αυγή έλαβε 440.894 ψήφους και ποσοστό 7% (για την ακρίβεια 6,97%), εκλέγοντας 21 εθνικιστές βουλευτές.

Ήταν η πρώτη δικαίωση της πίστης, της συνέπειας και των αγώνων του φωτισμένου Ιδρυτή και Αρχηγού Νικολάου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων εθνικών αγωνιστών του Κινήματος, που συγκλόνισε την Ελλάδα και τάραξε συθέμελα το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα – το οποίο δεν έχει συνέλθει ακόμα!


Ας ευχηθούμε για τα καλύτερα που έρχονται, για να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και να πάρουμε οριστικά και αμετάκλητα την Πατρίδα μας πίσω!