ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”: Πάει για δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή!


Με άρθρο της η εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" καταγράφει την εκρηκτική άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών, η οποία οφείλεται στην σθεναρή και αδιάλλακτη στάση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και σύσσωμου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος απέναντι σε διώξεις και αποκλεισμούς.


Ακολουθεί αυτούσιο το άρθρο με τίτλο "Συνέπεια και ευκαιρία".

"Πάει για... ΔΕΥΤΕΡΗ η Χρυσή Αυγή, μπροστά κι από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που τρομοκρατεί τους ελεεινούς Νεοδημοκράτες! Αυτά όμως θα τα δούμε στην κάλπη.

Το θέμα μας εδώ είναι ότι το λαϊκό πατριωτικό κίνημα ΑΝΤΕΞΕ. Άντεξε τις διώξεις, τις δολοφονίες, αλλά και τον αποκλεισμό του από τα συστημικά ΜΜΕ.

Γιατί άντεξε; Η απάντηση είναι απλή: Διότι ο κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι συνεπής σε όσα πρεσβεύει!

Δεν έκανε, επί 6 ολόκληρα χρόνια, ούτε ΜΙΣΗ "κωλοτούμπα" στη βουλή! Κι αυτό εκτιμάται από τον κόσμο. Που τώρα του δίνει την τεράστια ευκαιρία, την ευκαιρία ζωής!

Όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις (φανερές και... κρυφές) πάμε για μεγάλες ανατροπές! Και... τρόμος στους ψευτοδεξιούληδες της Πειραιώς!"