ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Ένας στους δύο Έλληνες αισθάνεται Εθνικιστής !Έρευνα ΣΟΚ για τους εθνομηδενιστές


Παρά την πολυετή προσπάθεια των εγχώριων εντολοδόχων του της παγκοσμιοποίησης, της «πολιτικής ορθότητας» και του εθνομηδενισμού, ο Ελληνικός Λαός συνεχίζει να αντιστέκεται σθεναρά στην επιχειρούμενη αλλοίωσή του, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ «σκληρό καρύδι» για τους κάθε λογής ανθέλληνες. Αυτό αποδεικνύεται και σε έρευνα της MRB για ΜΚΟ, η οποία καταδεικνύει με σαφή τρόπο την προτίμηση των Ελλήνων στα βασικά χαρακτηριστικά του Έθνους: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

Ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθετήσεως, σχεδόν το 72% των Ελλήνων δηλώνει κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να δεχθεί καμία ονομασία των Σκοπίων που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία». Ακόμη μεγαλύτερο είναι το ποσοστό εκείνων (74,6%) που πιστεύει ότι οι Έλληνες είναι Λαός με Μεγάλη Ιστορία, που ανεξαρτήτως της κρίσης ξεχωρίζει για την ευφυΐα και τον πολιτισμό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο του 2016, στην αντίστοιχη έρευνα το 47,2% θεωρούσε ότι «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι», ενώ τώρα αυτό το ποσοστό αυξάνεται στο 54,5%.
Επτά στους δέκα Έλληνες επιρρίπτουν στους μετανάστες την ευθύνη για την αύξηση της εγκληματικότητας και το 65,4% για την εκτόξευση της ανεργίας. Έξι στους δέκα διαφωνούν με τους γάμους ομοφυλοφίλων και οκτώ στους δέκα δεν θέλουν να ακούσουν περί τεκνοθεσίας των ομοφυλοφίλων ζευγαριών. Ιδιαιτέρως υψηλό (73,7)% είναι το ποσοστό των ερωτηθέντων που τάσσεται κατά της νομιμοποίησης της ινδικής κάνναβης για προσωπική χρήση.
Ακόμη μια έρευνα, λοιπόν, τα στοιχεία της οποίας δείχνουν τον έμφυτο Εθνικισμό στις καρδιές των Ελλήνων, αλλά και επεξηγούν γιατί οι εγχώριοι «προσκυνημένοι» μάχονται λυσσαλέα και ύπουλα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία εκφράζει πολιτικά τις πεποιθήσεις αυτές της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ