ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Λαοθάλασσα στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία μαςΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! 
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ – ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! 
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ – ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!
Καθίκια δημοσιογράφοι 
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Κάποια στιγμή πρέπει να συμπεριφερθούμε στα ΜΜΕ οπως κάνουν αυτα σε εμας ….

Με ποιο απλά λογια να τα γράψουμε εκει που δεν πιάνει μελάνι μιας και ετσι μας συμπεριφέρονται και αυτα…

Ας δουμε την ωρα που ο Ελληνικός λαος εκανε το συλλαλητηριο για την Μακεδονια μας τι επαιζαν …με τι ενημερωναν τους ελληνες που δεν καταφεραν λόγω κρισης να ειναι και αυτοι στην θεσσαλονικη …!

Ερτ1: Το αλάτι της Γης
Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
Mega: καταλάθος μπαμπάς
Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου (για 2424534η φορά επανάληψη)
Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια 
Star: Traction
Σκάι: 9 μήνες
Κατά τ άλλα φουλ τηλεμάρκετινγκ

Την ίδια ωρα (14:43) η Θεσσαλονίκη βουλιάζει με περισσότερο από 100000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική! 

Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης? 

Πόσο φίμωτρο πια από τα "ελληνικά" κανάλια! 

Καθίκια δημοσιογράφοι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! 

Τον λαό δεν θα τον φιμωσετε ποτέ!