ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ… ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ; ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!


Έναν πολύ… «βολικό» τρόπο, για να περιέλθουν στο δημόσιο χιλιάδες σπίτια φορολογουμένων που δεν μπορούν να πληρώσουν το φόρο κληρονομιάς φέρεται ότι εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται «πηγές» από το περιβάλλον της υφυπουργού Οικονομικών. 

Πιο συγκεκριμένα, στο υπουργείο εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί ο νόμος, βάσει του οποίου προβλέπεται ότι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που αδυνατεί να πληρώσει τον φόρο κληρονομιάς, να το παραχωρεί στο Δημόσιο. 

Αυτή η διάταξη υπάρχει στην ελληνική νομοθεσία, αλλά είναι απαραίτητη μία υπουργική απόφαση προκειμένου να τεθεί σε ισχύ.

Και μετά, το –αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο, θα το πουλάει κοψοχρονιά στα γνωστά κοράκια –ντόπια και ξένα, καταβάλλοντας βεβαίως και την απαραίτητη «μίζα» στα συντρόφια που θα βρίσκονται στις «κατάλληλες» θέσεις! 

Τα οποία, κάποτε έσκουζαν παραπλανητικά «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», αλλά στην πραγματικότητα εννοούσαν «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη»που είναι και σωστό από μαρξιστική άποψη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ