ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Το βαθύ κράτος της CIA χαλιέται με την φιλορωσική πολιτική του Τραμπ και το δείχνει!



Αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό στην Αμέρικα, δεν έχουν προηγούμενο! Το στηριζόμενο από τα «λόμπι» κατεστημένο έχει στασιάσει πλέον ανοιχτά και δρα τελείως ανεξέλεγκτα, στο θέμα των σχέσεων με την Ρωσσία.


Έτσι, ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν, κάλεσε δημοσίως –με συνέντευξή του στο Fox News- τον νέο πρόεδρο να είναι «πολύ προσεκτικός» σε όσα λέει δημόσια για την Ρωσία και στην «άφεση αμαρτιών» (εννοώντας την πρόθεσή του για άρση των κυρώσεων), γιατί...
«δεν έχει ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες της Ρωσσίας, σε αρκετές περιοχές του κόσμου».

Ολοκληρώνοντας το παραλήρημά του, εκτίμησε ότι ο «αυθορμητισμός» του Τραμπ, δεν είναι κάτι που προστατεύει τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ!

Ασφαλώς και η CIA έχει «ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες», όχι μόνον της Ρωσσίας, αλλά όλων των χωρών του κόσμου! 

Να, για παράδειγμα, αυτοί οι γκάνγκστερς ήταν που ειδοποίησαν παλαιότερα τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ για τα… χημικά όπλα του Σαντάμ και ότι… προλαβαίνει δεν προλαβαίνει να τον συντρίψει πριν τα χρησιμοποιήσει κατά των… ΗΠΑ, κι αυτός έσπευσε αμέσως μετά να αιματοκυλίσει την Μέση Ανατολή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ