ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕ … ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

tromaktiko10Δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Όπως φυσικά και του αγέννητου παιδιού της που κάηκε μαζί της στον δολοφονικό εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ στις 5 Μαΐου 2010…

Στη μνήμη της δεν έγινε ούτε ένα συλλαλητήριο. Κανείς δεν έγραψε τραγούδι.

Ο σύζυγος κι η οικογένεια της δεν διεκτραγώδησαν τον πόνο τους στην εκπομπή κανενός μεγαλοδημοσιογράφου.


Κανένας Πρετεντέρης ή Τρέμη δεν απαίτησαν από τους δικαστές την άμεση προφυλάκιση των δολοφόνων της.

Κανένα Μέγκα, Αντένα, Σκάι, Σταρ, Άλφα δεν έκανε αφιέρωμα στην στυγερή δολοφονία της.

Κανένας δεν έκανε δηλώσεις διεθνώς ότι πάταξε το τέρας της ανεξέλεγκτης βίας που οδήγησε στη δολοφονία της.

Κανένας δεν συνέλαβε τους δολοφόνους της…

Κανένας εισαγγελέας δεν βρήκε μάρτυρες που να αποκαλύψουν μέσα σε μια εβδομάδα την εγκληματική συμμορία που την σκότωσε.

Κανένας δήμαρχος δεν μετονόμασε οδό στο όνομά της .

Βλέπετε κανείς δεν ενδιαφερόταν να την κάνει τηλεοπτικό σόου η να την εκμεταλλευθεί πολιτικά.

Γιατί όπως φώναζαν οι δολοφόνοι της προτού πετάξουν τις μολότοφ που την σκοτώσουν: «Να καείτε, να καείτε, στις τράπεζες δουλεύετε».

o_petros_konstantinou_tes_antarsua_mprosta_apo_to_phlegomeno_ktirio_tes_marfin


Κι εκείνη η Αγγελική λίγο προτού ξεψυχήσει, μιλώντας στο κινητό, στον τρομαγμένο σύζυγο της του είπε: «Δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο. Πνίγομαι».

Και μαζί της πνίγηκε το αγέννητο παιδί της.Θύματα της διεστραμμένης λογικής κάποιων φανατικών περί δήθεν «κοινωνικών αγώνων».

Λ.Μ.
ΠΑΝΟΥΣΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΞΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ!


Συνέντευξη που υπό κανονικές συνθήκες για μια ευνομούμενη χώρα (η μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν έχει πάψει πολλού να είναι τέτοια…) θα προκαλούσε πολιτικό σεισμό,έδωσε πέρυσι τέτοιο καιρο στο «Πρώτο Θέμα» ο πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Πανούσης.


Ο Πανούσης, λοιπόν, αποκαλύπτει ότι συγκεκριμένοι ποινικοί και τρομοκράτες απειλούν την ζωή του με την υποστήριξη ή την ανοχή κυβερνητικών στελεχών, ότι υπάρχουν πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες – και ότι τους ξέρει κι αυτοί ξέρουν ότι τους ξέρει, καθώς και ότι έχει καταθέσει τα σχετικά στοιχεία –υπό μορφήν… διηγήματος, 9 σελίδων- σε συμβολαιογράφο, σε περίπτωση που, όπως λέει, του συμβεί κάτι.


Άραγε, ποιών (πραγματικών!) εγκληματικών οργανώσεων (της αριστεράς και της… προόδου) είναι οι πολιτικοί, στους οποίους αναφέρεται ο Πανούσης; Είναι «μόνο» οι συνήθεις «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» που σπεύδουν κάθε φορά να υπερασπιστούν όποιον κόκκινο τρομοκράτη συλληφθεί, ή υπάρχουν κι άλλοι, μουλωχτοί; Θα μάθουμε ποτέ;