ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος στο Υπουργείο Εξωτερικών: “Συνεχίζεται η αδιαφάνεια στα εξοπλιστικά - Κανένας κλέφτης δεν πήγε φυλακή!” ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή μετέβη σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου είδε τα απόρρητα έγγραφα αναφορικά με την υπόθεση πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε: "Ενημερώθηκα για τα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών και όπως είναι φυσικό δεν επιθυμώ και δεν θα σχολιάσω τίποτα από όσα περιέχονται σε αυτά όπως έχω καθήκον σαν Έλληνας πολίτης και πολιτικός.

Θέλω όμως να κάνω μια δήλωση: 

Ότι δυστυχώς από ότι φαίνεται ένα καθεστώς αδιαφάνειας σε ζητήματα λεπτά όπως είναι αυτά των εξοπλιστικών συνεχίζει να υπάρχει και είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα να βλέπεις έναν πρώην βουλευτή του Καρατζαφέρη να ομιλεί εκπροσωπώντας την Νέα Δημοκρατία και να κατηγορεί ένας πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σήμερα είναι υπουργός μιας κυβερνήσεως της αριστεράς!

Επί της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μήνα θα κυβερνά τρία χρόνια και κανένα μεγάλο σκάνδαλο δεν έχει αποκαλυφθεί, κανένας κλέφτης δεν έχει πάει στην φυλακή. Αυτό μπορεί να το εγγυηθεί μόνο μια εθνική πολιτική δύναμη και αυτή είναι η Χρυσή Αυγή".