ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

 ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 
ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ!

Κι ενώ υποτίθεται πως αυτές τις μέρες του «εθνικού πένθους» που κήρυξαν οι υποκριτές έχουν «παγώσει» τα πάντα, τα λαμόγια του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος βρήκαν την ευκαιρία να εγκρίνουν στα μουλωχτά την πέμπτη δόση της χρηματοδότησης των κομμάτων, ύψους 1.557.000 ευρώ!

Πρόκειται για απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Σκουρλέτη που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και τα κόμματα (του «συνταγματικού τόξου» βεβαίως…) έχουν λαμβάνειν τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ 510.936 ευρώ, 
η Νέα Δημοκρατία 412.934 ευρώ, 
η πασοκαρία 103.238 ευρώ, 
το ΚΚΕ 112.968 ευρώ, 
το ΠΟΤΑΜΙ 93.537 ευρώ, 
οι ψεκασμένοι 68.654 ευρώ και 
η Ένωση Κεντρώων 65.253 ευρώ. 

Επιπλέον λεφτά παίρνουν οι δήθεν συνασπισμοί κομμάτων, δηλαδή οι κλεφτοπασόκοι με την «Ελιά Δημοκρατική Συμπαράταξη» (19.538 ευρώ), όσα και οι καμμένοι με το «Ευρωπαϊκό Αντιμνημονιακό Μέτωπο, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, Πυρίκαυστος Ελλάδα, Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, Ανεξάρτητοι Έλληνες-Πάνος Καμμένος», αλλά και τα ανύπαρκτα κομματίδια των Λαφαζανίστας και του Καρατζαφέρη, που τσεπώνουν από 9.158 ευρώ.

Πρόκειται βεβαίως για χρήματα που θα προσέφεραν μεγάλη ανακούφιση στους πλημυροπαθείς της Μάνδρας, την ώρα που έχουν μεγάλη ανάγκη! 

Αν έχουν, λοιπόν, λίγο φιλότιμο οι αρχηγοί των κομμάτων, ας προσφέρουν τα χρήματα αυτά για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και την αποζημίωση των πληγέντων! Ιδού η «Ρόδος», «ευαίσθητοι» πολιτικάντηδες!