ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ






Επαναστάτες στη θεωρία είναι πολλοί, αλλά επαναστάτες στην πράξη είναι λίγοι!

Τι να μας πει, λοιπόν, ο ψευτοεπαναστάτης Κουφοντίνας, ο οποίος προσκύνησε το καθεστώς που δήθεν πολεμούσε, εκλιπαρώντας για μια διήμερη άδεια (μάλιστα επέστρεψε στη φυλακή και μιάμιση ώρα νωρίτερα του προβλεπομένου, για να δείξει πως είναι… καλό παιδί);

Επαναστάτης γνήσιος ήταν ο αείμνηστος Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, ο οποίος ποτέ μέχρι τον θάνατό του δεν είχε υποβάλλει αίτημα για άδεια (αλλά ούτε και για αποφυλάκιση…), για «να μην νομιμοποιήσει το καθεστώς» – όπως απαντούσε σε όσους του το έθεταν θέμα.


Μάλιστα, όταν πέθανε ο γιός του Στρατηγού και ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης επικοινώνησε με τον αναπληρωτή διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού και του είπε πώς σε περίπτωση που ο Στρατηγός υποβάλλει άδεια να παραστεί στην κηδεία, να του δοθεί και να μεταβεί με διακριτική επιτήρηση και συνοδεία και χωρίς χειροπέδες, εκείνος αρνήθηκε καν να υποβάλλει αίτηση, δηλώνοντας πώς δεν θα προδώσει ποτέ και για κανέναν λόγο τις επαναστατικές του αρχές. Ούτε για την κηδεία του παιδιού του!

Σκληρό μεν, αλλά έτσι είναι οι πραγματικοί Επαναστάτες!



Αντίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ