ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ»! ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018!

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις στην κοινωνία του «συνταγματικού τόξου». Οι οποίες, περνάνε στα μουλωχτά αυτές τις μέρες που όλοι ασχολούνται με την φοβερή καταστροφή στην Μάνδρα. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Έτσι, μετά την έγκριση της 5ης δόσης της κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα (του «συνταγματικού τόξου βεβαίως-βεβαίως…), για πρώτη φορά μετά το 2009 (όπως λέμε «πρώτη φορά αριστερά») αυξάνεται ο προϋπολογισμός δαπανών της Βουλής για το 2018, κατά 1 εκατομμύριο ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της βουλής, οι δαπάνες του κοινοβουλίου για το 2018 ανέρχονται σε 33.985.000 ευρώ, αυξημένο κατά 1.000.000 ευρώ σε σχέση με το 2017, για την «ενίσχυση της εξωστρέφειας του κοινοβουλίου» και «προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις με την κοινωνία», όπως είπε ο κομμουνιστής Βούτσης!

Μετά απ’ όλα αυτά, πως είναι δυνατόν να περισσέψουν λεφτά για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και γενικά για τους μη προνομιούχους Έλληνες, που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας;