ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

Λάμπρος Φουντούλης στην Εθνικιστική Φωνή: Καμία έρευνα για τους δράστες της δολοφονίας του Γ. Φουντούλη και M. Καπελώνη! ΒΙΝΤΕΟ


Στην εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου φιλοξενήθηκε ο Ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης, ο οποίος τοποθετήθηκε επί θεμάτων που αφορούν τόσο την Ευρώπη, όσο και την Ελλάδα.


Αρχικά, έθιξε την υποκρισία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε ώστε να γίνει συμπαθής στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντ. Τραμπ. 

Ακόμα, αποκάλυψε ότι διακόπτεται η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση σε έξι πατριωτικά κινήματα, μεταξύ των οποίων και στην Χρυσή Αυγή.

Όσο αφορά την ελληνική πραγματικότητα, σημείωσε ότι το νομοσχέδιο για τα διεμφυλικά άτομα πηγάζει από τις γνωστές ιδεοληψίες των αριστερών, οι οποίοι ουσιαστικά αποσκοπούν στο να περάσουν τροπολογία για την αναγνώριση τουρκικού συλλόγου στην Θράκη, ένα γεγονός που βάλει την χώρα σε νέες επικίνδυνες περιπέτειες.

Όσο δε για το επερχόμενο νομοσχέδιο για την ινδική κάνναβη, τόνισε ότι αποτελεί μια προσπάθεια της κυβέρνησης για την αποχαύνωση του ελληνικού λαού και κυρίως της νεολαίας.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη στην λεωφόρο Ηρακλείου και ακόμη οι έρευνες βρίσκονται στο σκοτάδι. 

Οι δυο αυτοί Έλληνες Εθνικιστές και λαμπροί Συναγωνιστές συνεχίζουν να αποτελούν για το ανθελληνικό κράτος πολίτες β’ κατηγορίας, ακόμα και μετά τον θάνατό τους.


Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Τέσσερα χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.

Ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η Ιερή Φλόγα της Μνήμης των αγαπημένων μας Συντρόφων!


Γιώργο και Μάνο θα ζείτε για πάντα στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σύμβολα της ενότητας και της αγάπης για την Πατρίδα, του αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα.

Χρυσή Αυγή

1η Νοεμβρίου 2013