ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΣΚΟΥΞΑΝ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΝΕΙΣ!


Όταν προ δεκαπενθημέρου περίπου, η συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA με το όνομα ΚΕΕΡΦΑ έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό ενός Πακιστανού από «χρυσαυγίτες» στον Ασπρόπυργο, σήμανε συναγερμός στα υπουργεία της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και στα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». 

Έτσι, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ έκανε αμέσως δηλώσεις, υποσχόμενος πως θα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών, άλλος υπουργός (ο Μουζάλας) πήγε στο νοσοκομείο να δει τον τραυματία, ενώ όλα τα κόμματα (του «συνταγματικού») απαίτησαν να συλληφθούν οι δράστες… «χθες» και ει δυνατόν να… κρεμαστούν στο Σύνταγμα. 

Τελικά, οι δράστες βρέθηκαν, ήταν κάποιοι ανήλικοι, οι οποίοι αποδείχθηκε (σύμφωνα και με ανακοίνωση της Αστυνομίας) πως δεν είχαν σχέση με την Χρυσή Αυγή, οι ωρυόμενοι για «ρατσιστική» επίθεση κατάπιαν τη γλώσσα τους κι έβγαλαν τον σκασμό και το θέμα έληξε εκεί…

Χθες, μια αναρχοκομμουνιστική συμμορία επιτέθηκε σε τρεις ανύποπτους ένστολους Ευέλπιδες, τους οποίους και κακοποίησε, στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι. Αλλά, κανένας υπουργός δεν έβγαλε άχνα περί «ανθρωποκυνηγητού» για τη σύλληψη των δραστών, κανένας υπουργός δεν πήγε στο νοσοκομείο για να δει τους τραυματίες και κανένα κόμμα του… τόξου δεν απαίτηση της σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των αληταράδων. Μάλιστα, ούτε μια απλή ανακοίνωση δεν έβγαλαν!

Αυτή είναι η επιλεκτική ευαισθησία όλων των κατεστημένων πολιτικών δυνάμεων στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης!