ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Μόλις λίγες μέρες πριν τις εκλογές στην Ολλανδία, με όλες τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι οι εθνικιστές του Γκ. Βίλντερς θα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι των ολλανδικών εκλογών, σε μια προεκλογική εκστρατεία που επικεντρώθηκε στο Ισλάμ, η ολλανδική κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει την προσγείωση της πτήσης του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου , σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μειώσει το ρεύμα νίκης που έχουν οι εθνικιστές του Γκ. Βίλντερς. 

Αυτό δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί μια μεγάλη νίκη του Γκ. Βίλντερς, αφού ουσιαστικά υιοθέτησαν τις θέσεις του. 

Ο Γκ. Βίλντερς στις 5 Μαρτίου είχε δηλώσει:

«Θα κήρυσσα… όλο το υπουργικό συμβούλιο της Τουρκίας persona non grata»

Αμέσως μετά την απόφαση του Ολλανδού πρωθυπουργού, ο Γκ. Βίλντερς δήλωσε, ότι ολλανδική κυβέρνηση έδρασε με γνώμονα την εκλογική αναμέτρηση και όχι σύμφωνα με τα πιστεύω της.

Άσχετα όμως της πολιτικής σκοπιμότητας που είχε η απόφαση του Ολλανδού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε , οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι αυτή την στάση οφείλει να κρατήσει όλη η Ευρώπη απέναντι στην Τουρκία και τον Ερντογάν.
 

Ενός Ερντογάν που από εχθές προσπαθεί να εφαρμόσει τακτικές ανάλογες με αυτές που συμβαίνουν στην Δυτική Θράκη με την ανοχή της εθνοπροδοτικής Ελληνικής κυβέρνησης, σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες που υπάρχουν Τούρκικες παροικίες . 

Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν στην Ολλανδία όπου ο Ερντογάν αμόλησε τους Γκρίζους Λύκους θέλοντας να κάνει επίδειξη δύναμης σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Το μόνο που ελπίζουμε είναι να αντιληφθεί όλη η Ευρώπη τι πραγματικά σημαίνει Τουρκία.

Γιάννης Πλατσατούρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ