ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΚΕΡΔΑΜΕ! ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ – ΠΡΩΤΗ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!

peina
«Οι κομμουνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, γιατί κομμουνιστές είναι, έχουν πρότυπό τους τον Τσάβες και τον Μαδούρο», είπε την προηγούμενη βδομάδα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μηταφίδης.

Κι όπως πάει το πράμα, με την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» (και της συνοδοιπορούσας καμμεναρίας, μην τους ξεχνάμε αυτούς…), η Ελλάδα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το πρότυπο των συριζοψεκασμένων, στην εξαθλίωση!

Έτσι, την τέταρτη θέση κατέχει η Ελλάδα των Μνημονίων στον παγκόσμιο πίνακα κατάταξης του Δείκτη Εξαθλίωσης που διαμορφώνει το πρακτορείο Bloomberg, βάσει του πληθωρισμού και των προοπτικών της ανεργίας. 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην πρώτη θέση της λίστας των εξαθλιωμένων –και με χαώδη διαφορά από τη δεύτερη χώρα- βρίσκεται το… ζηλευτό πρότυπο των Μηταφίδηδων, η Βενεζουέλα, δεύτερη έρχεται η Νότια Αφρική, τρίτη η Αργεντινή και τέταρτη –και φυσικά πρώτη από τις ευρωπαϊκές χώρες- η Ελλάδα, η οποία μεγάλωσε το «σκορ» της σε σχέση με πέρυσι, αλλά παρέμεινε στην τέταρτη θέση. 

Συντρόφια, πάμε γερά! 
Αν όχι η πρώτη, 
η δεύτερη θέση είναι κοντά!

tsipras_venezouela

Α ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ! 
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΛΕΨΕ 
ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟ 
ΜΠΙΡΣΙΜ 
ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Μπορεί ο Καμμένος να επιτέθηκε με μένος στο εναπομείναν κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αλλά αξιοποιεί ένα ακόμα σημαντικό στέλεχός του: τον σκηνοθέτη των μεγάλων συγκεντρώσεων της δεκαετίας του ’80, που τις έκανε να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερες, Τάσο Μπιρσίμ.

Ο αρχιπασόκος Μπιρσίμ, λοιπόν, θα είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής «Με Αρετή και Τόλμη» των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα προβάλλεται στην Ερυθρά Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) και βέβαια θα δοξάζει τον… (ακομβίωτο) στρατάρχη Καμμένο και το… τιτάνιο έργο του.

Γι’ αυτό λέμε πως η πασοκαρία είναι… αθάνατη!

Αμφιβάλλει κανείς;




















Μέσα στην μνημονιακή συμμαχία του «συνταγματικού τόξου», το οποίο εμφανίστηκε ενωμένο όταν στις 14 Αυγούστου 2015 ψήφιζε το τρίτο Μνημόνιο και τους πρώτους εφαρμοστικούς του νόμους, αλλά στην συνέχεια διαχωρίστηκε σε συγκυβέρνηση και αντιπολίτευση, καθώς ο Τσίπρας τους είπε ψέματα και τους πήγε σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς, παίζεται το γνωστό παιχνίδι, το οποίο στην συστημική πολιτική λέγεται «ανακατανομή εκλογικής επιρροής», που φυσικά πρέπει να διανεμηθεί αποκλειστικά στα καθεστωτικά κόμματα του «συνταγματικού τόξου».

Τα Μνημόνια δεν ήταν «απλώς» μια σκληρή διαχείριση για μερικά χρόνια, αλλά μια προμελετημένη στρατηγική για την πλήρη εκμηδένιση και κατοχή της Ελλάδος.

Πρόκειται για μια σκυταλοδρομία εθελοδουλείας, όπου αυτός που παίρνει την σκυτάλη συνεχίζει όχι απλώς άθιχτη την πολιτική που παρέλαβε, αλλά την συμπληρώνει με νέα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα

Απέναντι, όμως, σ’ αυτό το πολύχρωμο υπηρετικό προσωπικό, στέκεται Έντιμα και Νόμιμα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,


Η συνταύτιση, η συνοδοιπορία και η συμμαχική εμπειρία κάθε Συνειδητοποιημένου Έλληνα με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί την απαραίτητη και μοναδική προϋπόθεση για την δημιουργία αυτού του φραγμού και την μετέπειτα μετατροπή του σ’ ένα ευρύ Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης από τον μνημονιακό ζυγό και τους εγχώριους συνεργάτες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ