ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Είναι κοινό μυστικό, τόσο στους κύκλους των δημοσκοπικών εταιρειών όσο και στους πολιτικούς κύκλους ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, ανάλογη με αυτή του 2013 και πριν ξεκινήσουν οι εις βάρος της διώξεις. 

Η άνοδος του κινήματός μας έγκειται στο γεγονός ότι δεν συμβιβάστηκε με την υπάρχουσα πολιτική καθεστηκυία, αλλά πέραν αυτού, τήρησε τις δεσμεύσεις της προς το εκλογικό της σώμα στα όρια πάντα που της επιτρέπεται να κινείται ως αντιπολίτευση. 

Η στάση αυτή εκτιμήθηκε από μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων της και συνεχίζει να συγκινεί και νέους ψηφοφόρους που ουδέποτε είχαν σχέση με το Εθνικιστικό κίνημα. 

Εξάλλου, το να βαφτίζει το πολιτικό σύστημα ως «ακροδεξιά ρητορία», ή «φασίζουσα νοοτροπία» αυτά που η πληθώρα του Ελληνικού λαού θεωρεί αυτονόητες λύσεις, αν μη τι άλλο, δείχνει και την ηθελημένη αδυναμία των κρατούντων- αριστερών και δεξιών- να πράξουν τα αυτονόητα. 

Όλα αυτά, μοιραίως για τους αντιπάλους μας, μεταφράζονται μεν σε αύξηση της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής, αλλά από την άλλη δείχνουν και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εναντίον μας, και ο οποίος βασίζεται μόνο σε ανούσια επιχειρήματα που τα καταρρίπτει και ένας μαθητής του δημοτικού. 

Σε αυτό πάντα το κλίμα κινούνται και οι δημοσιογράφοι, όχι όλοι, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να παρουσιάσουν μία διαφορετική εικόνα της Χρυσής Αυγής, από αυτή που πραγματικά ισχύει. 

Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων στην σημερινή Εστία ο κ. Καραχάλιος: 

«Πράγματι η καταλυτική επιλογή που εκτόξευσε τον σύριζα ήταν η απόφαση σημαντικής μερίδας συντηρητικών ψηφοφόρων να συμβάλλουν αμέσως ή εμμέσως στην πορεία του προς την εξουσία. 

Αμέσως μεν με την θετική ψήφο τους προς τον δόλιο εκφραστή κάθε μύχιας επιθυμίας τους για την άμεση αποκατάσταση της χαμένης τους ευμάρειας, εμμέσως δε με την εκδικητικής φύσεως αποχή τους από τις κάλπες, που λειτούργησε αυξητικά για το ποσοστό του σύριζα σε συνδυασμό σε συνδυασμό και με την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής και των ΑΝΕΛ. 

Με άλλα λόγια η συνδρομή του βαθέως Πασόκ τόσο με την πολυάριθμη εκπροσώπησή του στα ψηφοδέλτια του Σύριζα, όσο και με την σημαντική μετατόπιση ψηφοφόρων του προς αυτόν, δεν θα ήταν αρκετή αν δεν τάσσονταν στο πλευρό του οι προαναφερόμενες συντηρητικές δυνάμεις.» 

Αμέσως καταλαβαίνουμε ότι ο κ. Καραχάλιος προσπαθεί να επιδώσει ευθύνες άμεσα στην Χρυσή Αυγή, ως συνυπεύθυνη για την άνοδο του Σύριζα στην εξουσία. Εμμέσως ο αρθρογράφος αφήνει να εννοηθεί ότι η άνοδος των Ελλήνων Εθνικιστών έκοψε σημαντικούς ψήφους από τη δεξιά, δίνοντας την ευκαιρία στο σύριζα να έρθει στην εξουσία, κάτι που με αυτό τον τρόπο καταστρατηγεί την ελεύθερη βούληση των πολιτών να εκφράσουν το εκλογικό τους δικαίωμα όπως αυτοί θέλουν. 

Αν θυμάστε προσπάθεια έγινε και προ καιρού όταν μερίδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ονειρευότανε συμπόρευση σύριζα Χρυσής Αυγής, επί ευκαιρίας του ταξιδιού στο Καστελόριζο. 

Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και τώρα αλλά δεν βλέπουν ότι οι Έλληνες, έστω και αργά, έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την κοροϊδία που υπέστησαν τις τελευταίες δεκαετίες από τα δύο άλλοτε κραταιά κόμματα εξουσίας. 

Προσπαθεί το δημοσιογραφικό κατεστημένο να επιρρίψει Έλληνες στη Χρυσή Αυγή, και όχι στους πραγματικά υπεύθυνους που ρημάξανε τον Τόπο. 

Κι αυτή η προσπάθεια του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου θα πέσει στο κενό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ