ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Στο καθεστώς της κλεπτοκρατίας: Δώρο 2.000 ευρώ νομοθέτησαν για τους εαυτούς τους οι πολιτικάντηδες


Την ώρα που ο Λαός δοκιμάζεται από την κρίση και φτωχοποιείται ραγδαία, δύο είναι οι «ευπαθείς» ομάδες του πληθυσμού που λαμβάνουν αφειδώς επιδόματα και απαλλαγές: οι λαθρομετανάστες και οι βουλευτές.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτεται σε συστημική εφημερίδα, στον νόμο που περιλαμβανόταν η περικοπή του ΕΚΑΣ, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες και «μπλοκάκια», αλλά και η μείωση των αφορολόγητων ορίων, υπήρχε και μία άλλη διάταξη, κρυφή, που προέβλεπε την κατάργηση του ιδιαίτερου καθεστώτος ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για τα πολιτικά πρόσωπα.

Έτσι, οι πολιτικοί όσον αφορά την ειδική εισφορά αλληλεγγύης εξομοιώνονται με τους υπόλοιπους φορολογούμενους και γλιτώνουν από 1000 έως 2000 ευρώ, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα:


Και μην ξεχνιόμαστε... Όποιος αντιδράει είναι Χρυσαυγίτης, ρατσιστής και όλα τα άλλα γνωστά επίθετα!





ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ (ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ)!


Μπορεί να μην υπάρχουν λεφτά για τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς, τους ανέργους, την παιδεία, την υγεία και ούτω καθεξής, αλλά αντιθέτως υπάρχουν για τα χρυσά εφάπαξ των συντρόφων που βγαίνουν σε σύνταξη!

Ο… ευτυχής σύντροφος είναι ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ, που εξασφάλισε για τον εαυτό του «χρυσό εφάπαξ» 258.000 ευρώ.

Κανονικά, το εφάπαξ που θα έπαιρνε ο λεγάμενος για τον βαθμό που κατείχε ήταν κατά 100 χιλιάδες λιγότερο απ’ αυτό που τελικά εισέπραξε, αλλά λίγες ημέρες πριν βγει στη σύνταξη έδωσε προαγωγή στον εαυτό του (και μάλιστα κατά δύο βαθμίδες, στο βαθμό του Διευθυντή Δραστηριότητας –Γενικού Διευθυντή- και στο 5ο μισθολογικό κλιμάκιο, που είναι το ανώτερο) κι έτσι το εφάπαξ… αυγάτισε! 

Και μην ξεχνιόμαστε... Όποιος αντιδράει είναι Χρυσαυγίτης, ρατσιστής και όλα τα άλλα γνωστά επίθετα!

Κονομήστε σύντροφοι, κονομήστε και μετά… αλλάζετε τον κόσμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ