ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Independent: «Ο Τραμπ δίνει νέα ώθηση στη Χρυσή Αυγή»!


Αυτό που αποκρύπτουν όλα τα χρεοκοπημένα συστημικά μέσα ενημέρωσης και διαστρεβλώνουν οι δημοσκόποι της συμφοράς στην Ελλάδα, ομολογεί ο βρετανικός Independent, ο οποίος διαπιστώνει την αυξανόμενη υποστήριξη των Ελλήνων προς τη Χρυσή Αυγή μετά την εκλογή Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.

Το βρετανικό μέσο παραθέτει μάλιστα δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου κατά την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης του Κινήματος για τους Ήρωες Αξιωματικούς των Ιμίων. Ερωτηθείς για τις πρώτες ενέργειες του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, ο συναγωνιστής Παναγιώταρος σημείωσε τα εξής: «επικυρώνουν και ενισχύουν τις εθνικιστικές και πατριωτικές μας πολιτικές, τις οποίες προασπίζουμε επί χρόνια».

Το δημοσίευμα του Independent διαψεύδει πανηγυρικά τα στημένα εγχώρια ρεπορτάζ και τις κίβδηλες δημοσκοπικές έρευνες με αποκορύφωμα χθεσινή δημοσκόπηση χρεοκοπημένου καναλιού, του οποίου ο κεντρικός παρουσιαστής «παρατήρησε» πως «η εκλογή Τραμπ δίνει δυναμική στο τελειωμένο πολιτικά κόμμα Καμμένου»!

Είναι ξεκάθαρο πως ο διεθνής παράγοντας αναγνωρίζει πως η προεδρία Τραμπ ενισχύει τον άνεμο της πολιτικής αλλαγής σε όλη την Ευρώπη. 

Καθίσταται δε σαφές πως εις ότι αφορά την Ελλάδα, ο Ελληνικός Λαός προσδοκά και ελπίζει σε εθνική στροφή, προσδοκία και ελπίδα που μετουσιώνεται από την εκλογική έκρηξη της Χρυσής Αυγής!

Φωτορεπορτάζ Indepedent από εκδήλωση Ιμίων: