ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΦΟΒΕΡΗ Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ...!

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ 
ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, 
ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 
ΚΑΙ 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ»...!!! Η πρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν δήλωσε την Κυριακή απευθυνόμενη σε τουλάχιστον 3.000 υποστηρικτές της που φώναζαν το σύνθημα «αυτή είναι η χώρα μας» ότι μονάχα εκείνη θα τους προστατεύσει από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και την παγκοσμιοποίηση, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος τον προσεχή Μάιο.

«Αυτό που διακυβεύεται σε αυτήν εκλογική αναμέτρηση είναι εάν η Γαλλία μπορεί να είναι ένα ελεύθερο έθνος» είπε η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς στους υποστηρικτές του κόμματός της κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στη Λιόν, στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής της εκστρατείας ενόψει των προεδρικών εκλογών της Άνοιξης.

«Ο διαχωρισμός δεν είναι μεταξύ της Δεξιάς και της Αριστεράς πλέον αλλά μεταξύ των πατριωτών και των υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης!».

Στις 144 «δεσμεύσεις» της που δημοσιοποίησε το Σάββατο, η Λεπέν υπόσχεται ότι θα περιορίσει δραστικά την μετανάστευση, θα απελάσει όλους τους παράτυπους μετανάστες και θα διατηρήσει ορισμένα δικαιώματα που απολαμβάνουν τώρα όλοι οι κάτοικοι της χώρας, μεταξύ αυτών της δωρεάν εκπαίδευσης, προς όφελος μονάχα των Γάλλων πολιτών.

Βάσει των εξαγγελιών της Λεπέν, η κυβέρνηση του Εθνικού Μετώπου επιπλέον θα οδηγήσει τη Γαλλία εκτός της Ευρωζώνης αλλά και θα προχωρήσει στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ.

«Οι προηγούμενοι ηγέτες επέλεξαν την απορρυθμισμένη παγκοσμιοποίηση. Υποστήριξαν ότι θα είχε ευτυχή κατάληξη, το αποτέλεσμα ωστόσο ήταν φρικτό» επισήμανε η Λεπέν.

«Η οικονομική παγκοσμιοποίηση και η ισλαμιστική παγκοσμιοποίηση βοηθούν η μία την άλλη… Αυτές οι δύο ιδεολογίες στοχεύουν να γονατίσουν τη Γαλλία».

Αν και η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς επιδιώκει να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους των παραδοσιακών κομμάτων, από τότε που πήρε τα ηνία του κόμματος από τον πατέρα της Ζαν Μαρί Λεπέν το 2011, η ομιλία που εκφώνησε σήμερα κατέστησε σαφές ότι η αντιμεταναστευτική και αντιευρωπαϊκή πολιτική παραμένει ο πυρήνας της ατζέντας της.


Κατάφερε εξάλλου να προκαλέσει τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων, που άρχισαν να φωνάζουν «Γαλλία, Γαλλία!» και «αυτή είναι η χώρα μας!» όταν υποσχέθηκε ότι θα απελάσει όλους τους ξένους οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για την διάπραξη κάποιου εγκλήματος ή παραπτώματος κι όταν είπε ότι οι μετανάστες που δεν έχουν νόμιμα έγγραφα δεν θα μπορούν ποτέ να παραμείνουν στη Γαλλία ή να λάβουν δωρεάν υγειονομική κάλυψη.

Το πλήθος φώναζε ενώπιον της Μαρίν Λεπέν: «Θα νικήσουμε! Θα νικήσουμε!».

Άλλωστε η πρόεδρος του FN παρουσίασε τον εαυτό της ως την υποψήφια του «λαού» της Γαλλίας που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη «Δεξιά του χρήματος, την Αριστερά του χρήματος».

«Το καταλάβατε, τα πρόσφατα γεγονότα το αποδεικνύουν περίτρανα, (ότι) ενάντια στη Δεξιά του χρήματος, την Αριστερά του χρήματος, εγώ είμαι η υποψήφια της Γαλλίας των πολιτών».

Κι ενώ απομένουν λιγότερες από 80 ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές, η Μαρίν Λεπέν εξύμνησε ενώπιον των υποστηρικτών της την «αφύπνιση των λαών», φέρνοντας ως παράδειγμα τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«Το αδύνατο γίνεται δυνατό. Όταν είναι δυνατό πρόεδροι όπως ο Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο να εκλέγονται ενάντια σε ένα συνασπισμένο σύστημα αλλά κυρίως να εκπληρώνουν τις υποσχέσεις τους» τόνισε η υποψήφια της ακροδεξιάς.

«Αυτή η αφύπνιση των λαών είναι ιστορική. Σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου. Ο άνεμος της ιστορίας άλλαξε πορεία, μας οδηγεί στην κορυφή» συμπλήρωσε. 

tribune.gr